0
Menta
Főoldal Blog bejegyzések

Blog

Mitől barnul be a sült hús, és mitől illatos a friss kenyér?

2015-08-25
És azt tudod, mi a közös a burgonyában, a sörben és a kávéban? Okosodj velünk ismeretterjesztő cikkünkkel!
Olvass tovább

Pózoló zöldségek

2015-08-18
A természet néha tréfás dolgokat produkál. Mit szólnátok, ha egy dögös répát húznátok ki a földből, vagy egy sikító paprikát szakítanátok le a kertben?
Olvass tovább

Nevess velünk!

2015-08-11
A vizuális kultúra fejlődésével háttérbe szorultak a hagyományos viccek. Felelevenítjük nektek a legjobb vendéglátós poénokat!
Olvass tovább

Az illúzió mestere

2015-08-04
Carl Warner fotós, annak köszönheti világhírét, hogy fantáziadús tájképeit nem valódi helyszíneken fotózza, hanem egy terepasztalt rendez be zöldségekből, gyümölcsökből, édességekből és felvágottakból. Képek, amelyek téged is becsapnak!
Olvass tovább

Ezeket biztosan nem tudtad a pizzáról!

2015-07-28
Tudtad, hogy honnan ered a pizza szó, és mi a neve a pizza szélének? Ismered az Igazi Nápolyi Pizza Egyesület céljait, és egyértelmű számodra, hogy Olaszországban miért nem árulnak pizzaszeletet? Na látod, akkor olvass tovább!
Olvass tovább

Színes gasztrohírek a nagyvilágból

2015-07-21
Magazinos-képes rövidhíreinkben olvashatsz retró Nintendós kekszről, pillecukros rántottáról, tízkilós óriásrákról és a jégkrém legújabb, egészséges verziójáról egyaránt.
Olvass tovább

Értelmetlen konyhai kütyük tárháza

2015-07-14
Nincs elég porfogó a lakásban, és kellene néhány teljesen használhatatlan eszköz? Íme, itt vannak a legabszurdabb konyhai kiegészítők.
Olvass tovább

Hiába szabnák át a SZÉP kártyát

2015-07-07
Korlátoznák a SZÉP kártya éttermi felhasználását, holott akkor sem fog többet utazni a magyar, ha kevesebb helyen lehet majd melegételt vásárolni. Hiszen enni muszáj, nyaralni nem. Ezt támasztják alá a Falatozz.hu adatai is.
Olvass tovább

Pörkölttörténelem

2015-06-30
Ha magyar konyha, akkor pörkölt, paprikás és gulyás. Azt azonban kevesen tudják, hogy milyen kulturális és társadalmi hatásokkal, kitérőkkel kerültek ezek a markáns ízvilágú finomságok a receptkönyveinkbe.
Olvass tovább

Kacagj velünk!

2015-06-23
Te is szeretnél munkaszünetben (=munka helyett) aranyos és vicces videókat nézni? Na ugye! Mi is így gondoltuk. Íme, egy bájos mozgóképes gyűjtemény, természetesen az étkezéssel kapcsolatosan!
Olvass tovább

Vedd fel, amit megeszel!

2015-06-16
Szemezgess az ételek ihlette jópofa ruhák és kiegészítők között! Te melyiket hordanád?
Olvass tovább

Étkezéssel kapcsolatos közmondások a nagyvilágból

2015-06-09
Mindenki ismeri a saját hazájának szólásait, közmondásait, de mi a helyzet a többi nép nagy igazságaival?
Olvass tovább

Falatozz.hu kupon a Főzdefeszten

2015-06-02
Látogassatok ki június 5-7. között a budapesti Hősök teréhez: lesz ingyenes Főzdefeszt és Street Food Show, ráadásul mi is osztogatunk 300Ft-os levásárolható kuponokat!
Olvass tovább

Mit esznek Afrikában?

2015-05-26
Hányszor hallottuk gyerekkorunkban, ha finnyásak voltunk a konyhaasztalnál, hogy bezzeg Afrikában éheznek… Nézzük csak, mit is eszik pontosan a föld legszegényebb népe.
Olvass tovább

Mégis az internet lett a vasárnapi zárva tartás kiskapuja

2015-05-19
A leleményes magyarok hamar rájöttek, hogyan juthatnak ételhez a hét utolsó napján, hiszen az online ételrendelő portálokra nem vonatkozik az új boltzár. A Falatozz.hu-nál máris 30%-kal nőtt a vasárnapi rendelésszám.
Olvass tovább

A Falatozz.hu a tévében

2015-05-12
Marketingvezetőnk, aki a blog szerzője is egyben, meghívást kapott a FIX TV magazinműsorába.
Olvass tovább