0
Főoldal Blog bejegyzések Három kutyus gyógyulását támogatták a Falatozz.hu megrendelők

Három kutyus gyógyulását támogatták a Falatozz.hu megrendelők

Három kutyus gyógyulását támogatták a Falatozz.hu megrendelők A Falatozz.hu 2017. decemberben ismét gyűjtést rendezett egy jó ügy érdekében. Míg egy évvel ezelőtt kisiskolások látogathattak el a Magas-Tátrába a megrendelők jóvoltából, a legutóbbi kampány alkalmával a MÁSA munkáját lehetett támogatni.

Bárki, aki 2017.12.01 – 2017.12.31. között rendelt a portálon és online bankkártyával fizetett dönthetett arról, hogy szeretné-e 100, 200, vagy 500 forinttal támogatni a kezdeményezést. A lehetőséggel meglepően sokan éltek, a Falatozz.hu felajánlásával együtt közel negyed millió forint gyűlt össze. Ebből a pénzből a Miskolci Állatsegítő Alapítvány menhelyén élő állatok téli gondozását szerettük volna finanszírozni.

 

Szerencsére azonban nem csak mi – és természetesen a megrendelőink – gondoltak az otthontalan állatokra a hideg beálltával, hanem mások is. A karácsonyi időszakban annyi tárgyi adományt kapott a szervezet, amennyivel a téli gondozás megoldottnak látszott, ezért jelezte az alapítvány, hogy jobb felhasználási módja is lenne a Falatozz.hu-n összegyűlt összegnek.

 

Három, immáron az alapítványnál lakó kutyus felépülését támogattuk végül, illetve állatorvosi segédanyagok beszerzésére is jutott a keretből. Babett, Dorka és Ronin olyan rossz egészségügyi állapotban kerültek a MÁSA-hoz hogy komoly állatorvosi kezelésekkel és drága utókezeléssel voltak csak megmenthetők.

A támogatásból finanszírozott műtétek sikerrel zárultak, mindhárman napról napra jobban vannak és az alapítvány miskolci telephelyén várják leendő gazdájukat, vagy azokat az állatbarátokat, akik szívesen gondoznák, vagy sétáltatnák őket alkalomszerűen. Az adományoknak ezen felül húsz kutyus köszönheti még a védőoltásait és a menhely mindennapjaihoz is sikerült hozzájárulni fecskendők, tűk vásárlásával.

Ajánlott cikkek