ÁSZF

Általános Szerződési Feltételeink
 

Általános tájékoztató a Falatozz.hu-ról

A Falatozz.hu ételrendelő weboldal online közvetítést biztosít a megrendelő és a weboldalon feltüntetett éttermek között. Célunk, hogy minél több vendéglátót gyűjtsünk össze portálunkra, biztosítva ezzel a megrendelhető ételek és italok széles választékát. Weblapunk segítségével el szeretnénk érni, hogy mindenki gyorsan, egyszerűen és költségkímélő módon tudja lebonyolítani ételrendelését.

A Falatozz.hu üzemeltetője

A Falatozz.hu üzemeltetője:

Diston-Line Kft.
3525 Miskolc, Jókai Mór utca 19.
Adószám: 22709776-2-05

Elérhetőség és ügyfélszolgálat:
E-mail: info@falatozz.hu
Telefonszám: 70/33-22-899 (minden munkanapon 10-18 óra között)

Cégünk a működéséhez szükséges több tevékenységét partner cégeken keresztül látja el, akik megfelelő megállapodás létrejötte esetén eljárhatnak a cég ügyeiben de kizárólag a megállapodásban lekorlátozott módon.

A rendeléskor megkötött elektronikus szerződés

A Falatozz.hu-n keresztül történő rendelés során háromoldalú elektronikus szerződés jön létre a felhasználó (Megrendelő), a Falatozz.hu-t üzemeltető Diston-line Kft. (Üzemeltető) és a kiszállítást lebonyolító étterem (Étterem), továbbiakban Felek között. A szerződés tárgya a Falatozz.hu-n keresztül Megrendelő által leadott megrendelés.

A szerződés a Megrendelő által önként, a rendelési folyamat „Rendelés véglegesítése” lépésével jön létre. Az Üzemeltető és az Étterem közötti szerződés a háromoldalú szerződés előzménye, mely korábban megállapodási szerződésben megköttetett.

A háromoldalú szerződésben foglalt jogok és kötelezettségek:

1. A Megrendelő részértől:

A Megrendelő a rendeléshez szükséges adatait az Üzemeltetővel és az Étteremmel a regisztráció során osztja meg. A regisztráció során csak valós és hiteles adatokat adhat meg, a Felek rendelkezésére bocsátott információkért kizárólag a Megrendelő tartozik felelősséggel. A Megrendelő adatainak kezelése a Falatozz.hu Adatvédelmi elvei alapján történnek.

A Megrendelő rendelésének véglegesítésével az üzemeltetőn keresztül megbízza az Éttermet, hogy készítse el és szállítsa ki a megrendelését, a megrendelésre vonatkozó részletek alapján, melyet a Megrendelő hagyott jóvá.

A Megrendelő az általa megrendelt tételeket köteles az Étteremtől átvenni, amennyiben a megrendelés az általa megrendelt módon került kézbesítésre. Megrendelés a rendelés véglegesítését követő 5 percen belül mondható fel az info@falatozz.hu email címre küldött elektronikus levélben. Amennyiben az Étterem nem a Megrendelő által megrendelt módon kézbesíti a megrendelést, a Megrendelő nem köteles azt átvenni, panasszal élhet.

A Megrendelő a megrendelt tételeket az Étteremnek a rendelése során megjelölt fizetőeszközzel köteles kifizetni a megrendelés kézbesítése során.

A Megrendelő jogosult a Falatozz.hu-n meghirdetett akciók igénybe vételére, az akciót meghirdető Étteremre és az akcióban megfogalmazott feltételekre korlátozva.

2. Az Üzemeltető részéről:

Az Üzemeltető a Megrendelő által a regisztrációkor megosztott adatokat a Falatozz.hu Adatvédelmi elveiben rögzített módon kezeli. Rosszhiszemű rendelések esetén fenntartja a jogot, hogy IP cím alapján történő visszakereséssel felkutassuk a Megrendelőt és személyes adatokkal való visszaélés miatt feljelentést tegyen.

Az Üzemeltető köteles a Megrendelő megrendelését 10 percen belül telefonon, vagy elektronikus úton továbbítani az Étteremnek, egyúttal a megrendelés kézbesítéséhez szükséges minden információt átadni neki.

A Falatozz.hu-n keresztül beérkező, a Falatozz.hu-n keresztül leadott megrendelésekkel kapcsolatos panaszokat az Üzemeltető köteles kezelni. A Falatozz.hu-tól független panaszok esetén is segítséget nyújt az Üzemeltető annak érdekében, hogy a Megrendelő és az Étterem között fennálló vitás kérdés rendeződjön.

3. Az Étterem részéről

A Étterem árgaranciát vállal arra, hogy a Falatozz.hu weboldalon közzétett árai megegyeznek az általa üzemeltetett vendéglátóhely áraival. Köteles tehát a Megrendelőt a bárhol máshol közölt legalacsonyabb áron, a tőle telhető legmagasabb színvonalon kiszolgálni.

A megrendeléseket az Üzemeltetőtől kapott rendelési adatoknak megfelelően, a Falatozz.hu-n kérésére szereplő szállítási feltételeket betartva teljesíti. Az Étteremre visszavezethető hiányosságok esetén az Étterem beismeri hibáját, kárpótolja a Megrendelőt és megvédi a Falatozz.hu jó hírét. A megrendelés kézbesítése során nem ösztönözheti a Megrendelőt arra, hogy a jövőbeni megrendeléseit az Üzemeltető szolgáltatásainak kihagyásával adja le.

Amennyiben az Étterem pillanatnyi kapacitása nem elegendő a Megrendelő kiszolgálására és előre láthatóan nem tudja teljesíteni a rendelést, azt köteles az Üzemeltetővel a teljesíthetetlen rendelés elfogadása előtt közölni.

Az Üzemeltető és az Étterem közötti együttműködés egyéb, Megrendelőre közvetlenül nem vonatkozó részleteiről külön megállapodás rendelkezik.

A szerződés tárgyát képező megrendelés részleteit az Üzemeltető eltárolja, vitás kérdésekben visszanézhetők.

Reklamáció

Az esetleges reklamációkat az info@falatozz.hu email címre várjuk. Ügyfélszolgálatunk a beérkezett panaszokat jellegüktől függően az illetékes kollégáknak, vagy az adott vendéglátónak továbbítja. Bár a problémák megoldásának ideje azok forrásától függ, a Falatozz.hu csapata mégis törekszik rá, hogy minél hamarabb el tudja hárítani a kellemetlenséget.

Minden munkanapon 10 és 22 óra között diszpécser szolgálatot működtetünk, a leadott megrendelésekkel kapcsolatban az info@falatozz.hu email címre érkező panaszokat a diszpécsereink azonnal kezelik.

Amennyiben nem vagy elégedett az Ügyfélszolgálatunk által nyújtott panaszkezeléssel, úgy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fordulhatsz jogorvoslatért, illetve a területileg illetékes Békéltető Testülethez fordulhatsz.

Fontosnak tartjuk, hogy portálunk a megrendelők érdekét szolgálja és hogy a véleményed szerint tegyük meg a szükséges változtatásokat. Ezért, amennyiben olyan ötleted vagy észrevétele van, mellyel a Falatozz.hu még inkább felhasználóbaráttá válhat, kérjük oszd meg velünk!


Falatozz.hu Blog

További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek