0
Főoldal Blog bejegyzések Pizzajógáztál már?

Pizzajógáztál már?

Pizzajógáztál már? Ha nem szeretsz sportolni, de enni annál inkább, akkor ezt neked találták ki! Van ám sörjóga is, mutatjuk a videókat.

Aki nem érti, mi ez a nagy felhajtás a jóga körül, és különben is, rém unalmas lehet öt percen keresztül felemelni a karodat, annak itt egy remek alternatíva. Pizzázni mindenki imád (főleg, ha a Falatozz.hu-ról pár kattintással házhoz rendelhető), csak általában ez a tevékenység a fotelben ülve, nulla kalóriaégetéssel történik, ami nem túl egészséges. Persze, pizzát enni sosem az egészségről szól, de azért jó lenne, ha tudnál némi mozgást is beiktatni az ülő életformádba. Íme, egy zseniális kombináció, a pizzajóga, amihez csupán egy pizzásdoboz, egy matrac, és persze maga a pizza szükséges:

Ha úgy véled, nem tudnád az evést a mozgással ötvözni, akkor inkább igyál közben. Persze ne vizet, az rendkívül maradi választás, hanem sört: motiváld magadat minden mozdulatra! Az amerikai Burning Man fesztiválon találták fel ezt az új mozgásformát, amelynek célja a lazulás és a stresszoldás. Lesd el a profiktól, hogyan is kell ezt a sportot űzni:

Kedvet kaptál egy kis tornához, ugye?

 

Ajánlott cikkek
Bekapnál egy golyónyi vizet?
Olvass tovább
A nyers víz az új dili
Olvass tovább
Te bekapnál egy lángoló desszertet?
Olvass tovább