0
Főoldal Blog bejegyzések A Falatozz.hu-é a legjobb online ügyfélélmény

A Falatozz.hu-é a legjobb online ügyfélélmény

A Falatozz.hu-é a legjobb online ügyfélélmény A 2018-as Év Kereskedője versenyen – ügyfélélmény kategóriában – második helyezést ért el a Falatozz.hu. A dobogó első helyére a Libri-Bookline Zrt. állhatott, a harmadik helyen a MOL Zrt. zárt.

A Mastercard idén is meghirdette Az év kereskedője versenyt, amelynek harmadik éve célja, hogy felhívja a figyelmet azon kereskedőkre, akik a vásárlók érdekében valami újjal és eredetivel állnak elő. Az év kereskedője 2018 fődíján idén két cég, a Spar Magyarország és a Libri-Bookline Zrt. osztozhat, ezen felül négy kategóriában zajlott a megmérettetés. Több mint 30 pályázatból egy független szakmai zsűri választotta ki a legjobbakat.

A Libri-Bookline Zrt. kapta meg A legjobb ügyfélélmény kategória aranyérmét a mozgó könyvesbolt kampányának köszönhetően. Az ezüstérmes Falatozz.hu a Falatok Nyomában videókkal és az étlapokon elhelyezett Falatok nyomában ételismertetőkkel varázsolta élménnyé a vásárlást. Ezáltal ez a koncepció lett a legjobb online vásárlásösztönzés. A dobogó harmadik fokára a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. állhatott fel.

A Falatozz.hu azzal a koncepciójával nyerte el a zsűri szimpátiáját, hogy felhasználóbarát módon segít a megrendelők dilemmáinak leküzdésében. Mivel nem szívesen szavaznak bizalmat új éttermeknek és nincs annyi idejük sem, hogy a teljes kínálatot átböngésszék, ezért hasznos és egyben szórakoztató segítséget jelenthet számukra a legkülönlegesebb ételekhez kihelyezett videóblogos ismertető. Az impulzusvásárlók mellett azonban a rutinos megrendelőkre is gondolt a Falatozz.hu. Az év elején ráncfelvarráson átesett új oldal jelentősen lerövidítette az ételrendelés idejét azzal, hogy személyre szabott profiloldalakat alakított ki, melynek ajánlatai tükrözik az adott vásárló preferenciáit.

 

Sajtómegjelenések:

azevkereskedoje.hu

vg.hu

mmonline.hu

profitline.hu

 

Ajánlott cikkek
Egy kislány találmánya a pazarlás ellen
Olvass tovább
Konyhai hozzávalókból olcsó takarítószer
Olvass tovább
Ezeket biztosan nem tudtad a pizzáról!
Olvass tovább