0
Menta
Főoldal Blog bejegyzések

Blog

Rémisztő étkek - Halloweenre készülődve

2014-10-28
Képgyűjtemény szellemes és vérfagyasztó falatokról, hogy megihletődj a Mindenszentek előtti estére.
Olvass tovább

Versenyt hirdetünk!

2014-10-21
Mai sajtótájékoztatónkon meghirdettük Az év házhoz szállító étterme versenyt. A megrendelők szavazhatnak, hogy ki nyerje el a megtisztelő címet és jutalmat.
Olvass tovább

Hollywood konyhatündérei

2014-10-14
Scarlett Johansson számára a főzés terápia, Beyoncé a zöldbabra esküszik, míg Lady Gaga a tésztáival, Matthew McConaughey a grillezett húsaival hódít.
Olvass tovább

Meg kell zabálni, ahogy zabálnak!

2014-10-09
Vigyázat, cukiság: aranyos állatok még aranyosabban esznek. Videók!
Olvass tovább

Ízlik? Akkor szürcsölj és böfögj!

2014-09-30
A japánok így fejezik ki a tetszésüket, a kínaiak pedig az étel széttúrásával, de az eszkimóknál még a szex is elvárt, ha vendégségbe mész.
Olvass tovább

Nézegess ehető virágokból készült ételeket!

2014-09-23
Az étkeidet is éppen olyan mutatósan dekorálhatod színpompás növényekkel, mint a lakásodat. Aki a virágot eszi, rossz ember nem lehet, ugye?
Olvass tovább

Valóban a macaroné a jövő?

2014-09-16
Visszasírod a színezett cukorba áztatott ’90-es éveket, vagy egész nap designcukrászdákban portyáznál? Garantáltan nyálelválasztó összefoglaló az elmúlt negyed század édességtrendjeiről, és arról, hogy mit jósolnak a legnépszerűbbnek.
Olvass tovább

Ismerkedj a világ desszertjeivel!

2014-09-09
Ahány ország, annyiféle édesség-fétis. Megnéztük, hogy egyes országokban mire esküsznek, ha nassolásról van szó. Ti ennétek babpürés, sajtos vagy szezámmagos finomságot?
Olvass tovább

Világ palacsintái, egyesüljetek!

2014-09-02
A cikk fókusza a palacsinta-patriotizmus, azaz a népek palacsintáinak beható összevetése, de az is kiderül belőle, hogy a Gundel-palacsintát eredetileg Márai-palacsintának hívták.
Olvass tovább

Ételek, amelyek megihlették a legnagyobb festőket

2014-08-26
Van Gogh a hagymára, Dalí a tojásra, Vermeer pedig a tejre fókuszált, mások viszont inkább az étkezési rituálét vitték vászonra.
Olvass tovább

Döner és egyéb állatfajták

2014-08-19
Te sem tudod, mi a különbség a gyros és a kebab között? Akkor olvasd el összefoglalónkat!
Olvass tovább

A nagyobb jobban megéri

2014-08-13
Tudjuk, hogy mindenki utálja a matekot, de akkor azért jól jön, ha a saját pénztárcánkról van szó. Nézegesd hümmögve a szép pizza-infografikánkat, légy te is tudatos megrendelő!
Olvass tovább

A Margherita pizza egy királyné nevét viseli

2014-08-05
Ami nekünk snassz, azt először Margherita di Savoia királynénak készítették el, mint fejedelmi fogást. A Hawaii pizza pedig egyáltalán nem a névadó szigetről származik.
Olvass tovább

Segítség, mostantól iskolában eszik a gyerek!

2014-07-29
Már csak egy hónap, és kezdődik az iskola, ami nem csak a gyerekek számára tartogat izgalmakat és kihívásokat, hanem a szülőknek is. Körbejártuk, hogy mit adnak a menzán, és mit tegyünk az uzsonnásdobozba.
Olvass tovább

Ezt kóstoltuk Thaiföldön

2014-07-22
Az ország, ahol bármilyen furcsa fűszert és gyümölcsöt a tányérodra tehetsz, de még grillezett skorpiót is. Képes beszámoló a rizs és kókusz földjéről.
Olvass tovább

Az európai utcák főételei - A 10 legjobb európai street food

2014-07-15
Egy külföldi utazás sosem lehet igazán teljes a célország gasztronómiájának felfedezése nélkül. Ehhez sokszor nem is kell drága éttermeket végigjárni, elég megkóstolni egy-egy mindenhol kapható street food specialitást.
Olvass tovább