0
Főoldal Blog bejegyzések Gondold újra: pizzadobozból bakelit-tartó, szószos tálkából csavargyűjtő

Gondold újra: pizzadobozból bakelit-tartó, szószos tálkából csavargyűjtő

Gondold újra: pizzadobozból bakelit-tartó, szószos tálkából csavargyűjtő Hasznosítsd újra kreatív módon az ételtartó dobozaidat, fotózd le és nyerj!

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál elkötelezett híve a környezetbarát ételrendelésnek, ezért hozta létre 2018 végén a Falatozz Zölden! Programot. Ennek lényege, hogy a megrendelő a programban résztvevő éttermektől 100%-ban lebomló dobozokban és kiegészítőkkel kapja meg a rendelését. Ám a jó minőségű, újrahasznosításra is alkalmas Box Again ételdobozok jobb sorsa érdemesek annál, hogy fél óra alatt kiedd belőle a kajádat, és utána kihajítsd a kukába.

A pizzadobozokból remek bakelit-tárolók válhatnak, esetleg használhatod egymásra halmozva irattartóként is, az oldalára írva, hogy milyen dokumentumokat tartalmaz az adott rekesz. Perforálva a doboz alját szuper macskaalom-tartó válhat belőle. Akinek jó a kézügyessége, babaházat is építhet a dobozok lapjaiból, némi ragasztó segítségével.
A magas falú leveses edényekben fültisztító pálcikákat, szívószálakat, mixerkanalakat tárolhatsz, a calzone dobozokban pedig elférnek a tornacipőid, vagy készíthetsz belőle a kisállatodnak filléres búvóhelyet.
Egy szószos tálka bármikor csavargyűjtővé avanzsálhat, de a hajcsatjaidat, hajgumijaidat vagy vitaminjaidat is viheted benne utazáshoz. A hamburger box pedig otthont adhat teafiltereknek vagy kozmetikai cuccoknak egyaránt.

Van jobb ötleted, vagy a fentieket próbálnád ki inkább? Mutasd meg, hogy mennyire vagy ötletes, fotózd le a végeredményt töltsd fel az Úgy csinálunk, mintha étteremben (l)ennénk Facebook oldalra, a Falatozz.hu privát közösségébe.

Falatozz Zölden! fotópályázat

Nyeremény: összesen 10db 5 000 Ft-os online beváltható Falatozz.hu kupont lehet nyerni.

Három kategória lesz: a legkreatívabb, a legviccesebb és legszebb megoldás. Mindegyik kategóriában az első három helyezettet jutalmazzuk, méghozzá a szerzett lájkok száma alapján. Ezen felül lesz egy különdíjas, amelyről a Falatozz.hu csapata dönt.

Nevezési időszak: 2021.06.07-07.07.

Játékszabályzat: katt IDE

Ajánlott cikkek
Népszerű szolgáltatás a környezetbarát ételrendelés
Olvass tovább