0
Főoldal Blog bejegyzések Szavazd meg a Falatozz.hu zabagépét!

Szavazd meg a Falatozz.hu zabagépét!

Szavazd meg a Falatozz.hu zabagépét! Ti döntötök, mi örökbefogadjuk!

A Falatozz.hu az állatkertek megsegítésére szavazást indított, amelynek keretén belül négy állatkert 5-5 állata közül lehet dönteni, hogy melyiket fogadjuk örökbe.

Voksolni 03.08-04.08. között lehet az alábbi oldalon: KATTINTS IDE A CUKI KÉPGALÉRIÁHOZ

ZOO kampány

A megszavazható cukiságokban egy közös van, mindegyik imád falatozni. Az elbűvölő példányok között nehéz dűlőre jutni: növényevő vagy húsimádó, komótosan nyammogó vagy élvezettel zabáló? Te választasz, de vigyázz, mert csak egy szavazatot adhatsz le.
Megéri voksolni, ugyanis a szavazók között kisorsolunk 4 db családi belépőt a nyertesek által választott állatkertbe, hogy megnézhessék a kedvenc zabagépüket. (A játészabályzatért kattints IDE.)

Montskó Éva, az Állatkerti Alapítvány vezetője arról számolt be nekünk, hogy – a Falatozz.hu megrendelőivel ellentétben – az állatkerti állatok nem szeretik a pizzát, a hot dogot, de még a sült krumplit sem, noha a látogatók néha megpróbálják rájuk tukmálni. Az állatok menüjében a gondozók persze számon tartják a kedvenc ételeket: Lili, a lajhár például él-hal a hibiszkuszvirágért, Indigó, a gorillakölyök pedig mindig a szárzellert választja a zöldségek közül. Norbi, a szibériai tigris – a marhahús mellett – szőröstül-bőröstül eszi a nyulat, de csak akkor, ha annak bundája kellőképpen vizes. Egyáltalán nem válogatósak viszont az óriásvidrák: nincs az a hal, amit ne falnának fel. A társas prérikutyák is valódi zabagépek, mindig tele van a pofijuk valami rágcsálnivaló zöldséggel vagy gyümölccsel.

Ajánlott cikkek
A koronavírus átszabta az ételrendelési piacot is
Olvass tovább
A koronavírus miatt megnőhet az igény az ételkiszállításra
Olvass tovább