0
Menta

Blog

Köret

Ezeket a köreteket próbáld ki, ha unod a rizst!

2023-01-31 • Olvasási idő: 3 perc
Könnyen elkészíthető, különleges köretek a sültkrumpli és a rizs helyett!
Olvass tovább

Ehető kenyér-kompozíciók

2020-07-02 • Olvasási idő: 4 perc
Szemet és gyomrot gyönyörködtető focaccia-művészet, amit te is elkészíthetsz otthon.
Olvass tovább

Amikor a tehetség erősebb az elnyomásnál

2020-02-27 • Olvasási idő: 3 perc
Ismerjétek meg az Arab Emírségek első női séfjét!
Olvass tovább

Nyerj iskolakezdő csomagot!

2019-07-31 • Olvasási idő: 1 perc
Egyél és vegyél részt az augusztusi nyereményjátékban, menő ajándékok várnak!
Olvass tovább

A magyarok ragaszkodnak a kedvenc ételeikhez és éttermeikhez

2019-07-18 • Olvasási idő: 5 perc
Az online ételrendelők minden harmadik megrendelésnél a megszokottat kérik – ráadásul minden második esetben ugyanattól az étteremtől.
Olvass tovább

Zöld golyókban az egészség

2019-06-26 • Olvasási idő: 5 perc
A borsó nem csupán finom, hanem jótékony hatású az izmoknak, az emésztésnek és az immunrendszernek egyaránt.
Olvass tovább

Szagold, hogy ne fald fel mindet!

2019-01-22 • Olvasási idő: 5 perc
Egy új kutatás szerint a gyorsételek túlfogyasztása megelőzhető azzal, ha beszippantjuk az illatukat.
Olvass tovább

Te tudod, milyen az igazi dödölle?

2018-08-15 • Olvasási idő: 4 perc
Újra divatba jött az egyik leghagyományosabb magyar étel.
Olvass tovább

FoodJenga, azaz játék az étellel

2018-05-29 • Olvasási idő: 2 perc
Ha azt hitted, hogy több értelmetlen (de legalább mutatós) divatot már nem lehet kitalálni, új távlatokat nyitunk ezzel a képgalériával.
Olvass tovább

Mit jelent, ha valamilyen étel után sóvárogsz?

2018-05-08 • Olvasási idő: 5 perc
Általában oka van annak, ha valamelyik egészségtelen finomságra vagy rákattanva: a szervezet így jelzi, hogy mire van szüksége.
Olvass tovább

Igazi szuperétel: tavasszal egyél spárgát!

2018-04-03
Nemsokára szezonja lesz a spárgának: elmeséljük, miért érdemes fogyasztani és milyen fajtái vannak.
Olvass tovább

10 étel, amely megváltoztatta a világot – II. rész

2017-10-09
Élelmiszerek, amelyeket természetesnek veszünk a konyhánkban, holott őseink keményen megküzdöttek azért, hogy mára gondtalanul élvezhessük az ízeiket.
Olvass tovább

Tudj meg többet a rizsről!

2017-07-18
Mindenkinek természetes a rizs létezése és fogyasztása, de fogadjunk, hogy tudunk neked újat mondani a témában.
Olvass tovább

Ahol hullámvasúton érkezik az ebéd

2017-07-04
Beszámoló a bécsi Praterben nyílt különleges gyorsétteremről, ahol robotok készítik az italokat és szó szerint eléd gurul az étel.
Olvass tovább

A ketchup keleti halszószból lett paradicsompüré

2017-05-15
Igazán kacifántos története van az emberiség kedvenc mártásának: Kínából származik, angolok terjesztették el és egy amerikainak köszönhető a világhíre.
Olvass tovább

Gyors, olcsó és könnyű köret-alternatíva

2017-01-03
A kuszkusz változatosan ízesíthető, ráadásul illik az újévi diétás fogadalmunkba is.
Olvass tovább
1 2