Öt remek konyhai tipp, amely megkérdőjelez mindent, amit eddig gondoltál bizonyos ételekről. Valamint egy bónusz tény a fügéről, amit nem akartál megtudni.
Felkapta a világsajtó Csákvári Péter ötletes munkásságát. Az eredetileg ételfotósként dolgozó művész makettfigurákat helyez mindennapos szituációkba apró tárgyak és ételek segítségével, sokszor társadalomkritikával és némi morbiditással körítve.
Még tart a nagy meleg, úgyhogy nyitott szandálokban és papucsokban rohangálunk egész nap. Nem is gondolnád, hogy az élelmiszereid közül mi mindent kenhetsz a lábfejeidre, hogy szépek és ápoltak legyenek!
Egyes fajok egészen különlegesen dolgokat tesznek meg az élelemért: van olyan emlős, amelyik ciripel, és olyan is, amelyik hosszú középső ujját csak éjjel melegíti fel a vadászathoz.
Tudtad, hogy kevés vízben érdemes főzni a tésztát, a rizottót nem kell állandóan kavargatni, máshogy kell hámozni a banánt, valamint a paradicsomot nem célszerű hűtőbe tenni?
Felfedezték a világ eddigi legcsípősebb növényét. A Sárkány Lélegzetének becézett chilit orvosi érzéstelenítésre is használják, annyira hatásos, emberi fogyasztásra pedig alkalmatlan.