0
Menta

Blog

Üdítő

Hol ennél szívesen: fa tetején, barlangban vagy vécén ülve?

2018-11-14 • Olvasási idő: 5 perc
Nézegesd képgalériánkat a világ legkülönlegesebb éttermeiről!
Olvass tovább

Hamarosan bambarát fogsz rágcsálni

2018-08-29 • Olvasási idő: 5 perc
Méghozzá kedondongos-moringás turmix kíséretében. Elmondjuk, hogy miért lesz így.
Olvass tovább

Extravagáns ételfotósok

2018-08-06 • Olvasási idő: 3 perc
Optikai illúziók, videojátékok és repülő rétegek: érdemes megnézni ezeket a csodálatos képeket!
Olvass tovább

Több pénzt költünk nyáron az ételrendelésre

2018-07-19 • Olvasási idő: 5 perc
Több salátát és jóval több cukros üdítőt teszünk virtuális kosarunkba a forró hónapokban, de zömében ugyanazokat a laktató főételeket választjuk, mint télen – derül ki a Falatozz.hu felméréséből.
Olvass tovább

Az ételrendelés a jövő

2018-06-26 • Olvasási idő: 5 perc
Egy kutatás szerint 2030-ra nem érdemes otthon főznünk, annyira megéri majd házhoz szállíttatni az ételt. Amerikában pedig már önvezető autók szállítják ki a vacsorát.
Olvass tovább

Pizzajógáztál már?

2018-05-14 • Olvasási idő: 4 perc
Ha nem szeretsz sportolni, de enni annál inkább, akkor ezt neked találták ki! Van ám sörjóga is, mutatjuk a videókat.
Olvass tovább

Mit jelent, ha valamilyen étel után sóvárogsz?

2018-05-08 • Olvasási idő: 5 perc
Általában oka van annak, ha valamelyik egészségtelen finomságra vagy rákattanva: a szervezet így jelzi, hogy mire van szüksége.
Olvass tovább

Életem legszürreálisabb éttermében jártam

2018-04-11 • Olvasási idő: 6 perc
Beszámoló egy legendás, 1943 óta működő bergamói étteremről, amelyben szerethető őskáosz uralkodik.
Olvass tovább

Guinness-kajarekordok

2018-01-24
Kigyűjtöttük a legjópofább, étkezéssel kapcsolatos Guinness-rekordokat. Mit gondolsz, hány szívószál fér egy ember szájába és mekkora a leghosszabb uborka?
Olvass tovább

A magyar ételfotós, akire büszkék lehetünk

2017-10-16
Felkapta a világsajtó Csákvári Péter ötletes munkásságát. Az eredetileg ételfotósként dolgozó művész makettfigurákat helyez mindennapos szituációkba apró tárgyak és ételek segítségével, sokszor társadalomkritikával és némi morbiditással körítve.
Olvass tovább

Ahol hullámvasúton érkezik az ebéd

2017-07-04
Beszámoló a bécsi Praterben nyílt különleges gyorsétteremről, ahol robotok készítik az italokat és szó szerint eléd gurul az étel.
Olvass tovább

Hamarosan robotok felelnek az ételeinkért

2017-06-06
Amit eddig sci-finek gondoltunk, az már a jelen. A technológia fejlődése gyökeresen megváltoztatja majd az étkezési kultúránkat.
Olvass tovább

Bekapnál egy golyónyi vizet?

2017-04-25
Környezetbarát és jópofa megoldás az ehető csomagolású ital.
Olvass tovább

A vendéglátósok egyharmada ismeri csak az új áfát

2017-04-06
Alkalmazni viszont ők sem mindig tudják a Falatozz.hu felmérése szerint.
Olvass tovább

De mi az a molekuláris gasztronómia?

2017-04-04
Egyesek szerint sznobság, mások szerint az étel tudománya. Azt viszont érdemes tudni, hogy egy magyarnak is köszönhető a fogalom, amely három évtizeddel később terjedt el a konyhaművészetben.
Olvass tovább

De mi fán terem a chia mag?

2017-02-07
Mindig van egy aktuális gasztrománia, egy szuperélelmiszer, ami hirtelen minden drogériában és divatos vendéglátóhelyen felüti a fejét. Ez most egy ideje a chia mag, úgyhogy ideje megtudni többet róla.
Olvass tovább
1 2 3