0
Főoldal Blog bejegyzések Legyél Te is virtuális szemétszedő!

Legyél Te is virtuális szemétszedő!

Legyél Te is virtuális szemétszedő! Rendelj, segíts zöldebbé tenni hazánkat és nyerj értékes ajándékokat!

A Falatozz.hu évek óta támogatja a MATINE-Magyarországi Tisztasági Nagykövet Egyesületet célja elérésében, ami a Bükk megtisztítása. Ennek érdekében lebomló szemeteszsákokat adományoztunk nekik a szemétszedésekhez. Idén emeltük a tétet, és „Zöld nyár a Falatozznál – Segíts megtisztítani a Bükköt!” jeligére közös szemétszedési akcióba kezdtünk. A leutolsó megmozduláson, augusztus 28-án a mályinkai emelkedő 9,5 km-es útvonalának alsó 700 m-es szakaszán 2,5 m³ szemét gyűlt össze.

Ha valaki nem tudott részt venni az eseményen, de szeretne segíteni, könnyen megteheti a számítógép mellől is. Lehetsz ugyanis virtuális szemétszedő: ha a Falatozz.hu-t választod, néhány kattintással hozzájárulhatsz a MATINE munkájához egész szeptemberben.
Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a rendelésed végén válaszd az online fizetést és a támogatói opciót, ezzel esélyessé válsz értékes nyereményeink egyikére! Minél többet rendelsz, annál több esélyed van nyerni, és még az ország is egyre tisztább lesz.

2018-tól kezdve az egyesület már összegyűjtött 222 m3 szemetet a Bükk és vonzáskörzetében. – Ha virtuális szemétszedővé válsz, akkor ennek a folytatását tudod támogatni – lelkesít Serbán Zsolt, a MATINE Bükk tisztasági nagykövete. – Az adományozók hozzájárulnak ahhoz is, hogy országos hálózatot tudjunk létrehozni minden olyan tájegységgel, akik hasonlóan gondolkoznak. Célunk tehát, hogy végül minden földrajzi tájegységnek legyen egy tisztasági nagykövete.

Nyeremények

FŐDÍJ: Páros belépő a vizsolyi Mézmúzeumba + 2 éjszakás pihenés a Vendégházban + apiterápiás kezelés (azok között sorsoljuk, akik legalább 10.000 Ft-ot adományoztak)

Belépő Mézes Gergő vizsolyi méhészmester Mézmúzeumába + apiterápiás kezelés (azok között sorsoljuk, akik legalább 3.000 Ft-ot adományoztak)

15db biorganik anyagú szatyor a választott logóval a polodirect.hu felajánlásával (azok között sorsoljuk, akik legalább 1.000 Ft-ot adományoztak)

Ajánlott cikkek
Zöld golyókban az egészség
Olvass tovább
Egyre többen választják a vega fogásokat
Olvass tovább
A fűszerpaprika eleinte csak dísznövény, aztán kolerát megelőző gyógyszer volt
Olvass tovább