0
Menta

Blog

Előétel

Hol ennél szívesen: fa tetején, barlangban vagy vécén ülve?

2018-11-14 • Olvasási idő: 5 perc
Nézegesd képgalériánkat a világ legkülönlegesebb éttermeiről!
Olvass tovább

A nő, aki 27 éve kizárólag gyümölcsön él

2018-11-06 • Olvasási idő: 5 perc
Az extrém, nyers vegán étrendet ráadásul a fiain is alkalmazta.
Olvass tovább

Csináld magad: rémisztő ételek Halloweenre

2018-10-24 • Olvasási idő: 4 perc
Képgalériával segítünk különlegessé varázsolni a Mindenszentek előtti éjszakát. Íme, a legtökösebb konyhaművészet!
Olvass tovább

Mire jók a tipikus őszi ételek?

2018-10-02 • Olvasási idő: 5 perc
Éljenek a friss és egészséges idényételek! Sorra vesszük, mit és miért érdemes enni ezekben a hónapokban.
Olvass tovább

Egy kislány találmánya a pazarlás ellen

2018-07-04 • Olvasási idő: 4 perc
Te is gyakran bosszankodsz azon, hogy romlott ételt kell kidobnod? Egy tini egyszerű megoldást eszelt ki.
Olvass tovább

Az ételrendelés a jövő

2018-06-26 • Olvasási idő: 5 perc
Egy kutatás szerint 2030-ra nem érdemes otthon főznünk, annyira megéri majd házhoz szállíttatni az ételt. Amerikában pedig már önvezető autók szállítják ki a vacsorát.
Olvass tovább

Ezektől a bizarr képektől garantáltan mosolyogni fogsz!

2018-06-19 • Olvasási idő: 4 perc
Egy fiatal amerikai grafikuslány két szuper dolgot mixel össze: finom ételeket és egy zseniális színésznőt, Meryl Streepet.
Olvass tovább

Túlságosan függünk a kajamítoszoktól

2018-06-12 • Olvasási idő: 4 perc
Egy angol felmérés szerint 10 emberből 4 él aszerint, amit hallott bizonyos ételekről. Függetlenül attól, hogy az állítás igaz-e.
Olvass tovább

Amerikában most az aranyozott csirke a menő

2018-05-22 • Olvasási idő: 3 perc
Egy New York-i étterem 24 karátos aranyporba forgatott csirkeszárnyakat kínál.
Olvass tovább

Egyél fokhagymát fokhagymával!

2018-05-02 • Olvasási idő: 3 perc
A legújabb kutatások szerint még több előnye van a fokhagymában gazdag étrendnek, mint azt eddig gondoltuk.
Olvass tovább

A pókevés misztériuma

2018-04-26 • Olvasási idő: 5 perc
Hol, ki, hogyan és miért eszik szőrös nyolclábúakat? Érdekes és borzongató tényeknek jártunk utána.
Olvass tovább

Életem legszürreálisabb éttermében jártam

2018-04-11 • Olvasási idő: 6 perc
Beszámoló egy legendás, 1943 óta működő bergamói étteremről, amelyben szerethető őskáosz uralkodik.
Olvass tovább

Igazi szuperétel: tavasszal egyél spárgát!

2018-04-03
Nemsokára szezonja lesz a spárgának: elmeséljük, miért érdemes fogyasztani és milyen fajtái vannak.
Olvass tovább

Burgonyachips helyett medúzát fogunk rágcsálni

2018-03-11
Ázsiában már régóta készítik, de most dán kutatók jöttek rá a gyorsabb eljárásra. A gasztroforradalmi ötlet ráadásul megoldaná a halkrízist is, nem beszélve a globális elhízásról.
Olvass tovább

Ideje mindent megtudnod a sajtról

2018-03-05
Mozzarella, parmezán, cheddar, parenyica, feta, camembert… mindet imádjuk, ugye? A sajt a mindennapi étkezéseink egyik alappillére, mégsem tudunk sokat az eredetéről és készítéséről.
Olvass tovább

Te falnád az idei ételdivatokat?

2018-02-20
A Falatozz.hu utánajárt, hogy a nemzetközi sajtó milyen gasztronómiai újdonságokat és trendhullámokat jósol 2018-ra.
Olvass tovább
1 2 3