0
Menta

Blog

Előétel

Pizzahírmondó

2017-06-26
Megvan a pizzaszelet-újramelegítés tökéletes receptje, és feltalálták a három fogást tartalmazó pizzatálat. Kellenek ennél jobb hírek a hétre?
Olvass tovább

Ezeket tálald nyáron a vendégeknek!

2017-06-19
Ha június, akkor kerti partik, barátok, vízparti szórakozás… és finom, egészséges, hűsítő falatok. Ehhez adunk egy kis képes ízelítőt és remek ötleteket.
Olvass tovább

De mi fán terem a chia mag?

2017-02-07
Mindig van egy aktuális gasztrománia, egy szuperélelmiszer, ami hirtelen minden drogériában és divatos vendéglátóhelyen felüti a fejét. Ez most egy ideje a chia mag, úgyhogy ideje megtudni többet róla.
Olvass tovább

Spagetti cukkiniből és fánk rizsből?

2017-01-10
A legújabb gasztroőrület gusztusos és szuperegészséges. A szénhidrátdús ételeket leválthatjuk zöldségekre, csak egy kis illúzió és bátorság kell hozzá. Megjelent egy új szakma, a zöldséghentes is.
Olvass tovább

Jópofa szilveszteri szokások a világ körül

2016-12-28
Nálunk újévkor a malac és a lencse hoz szerencsét, de más nemzeteknél egészen érdekes étkezési hagyományok élnek a köztudatban.
Olvass tovább

Hírességek karácsonya: a mániákusoktól az undorodókig

2016-12-20
Azt mindenki tudja, hogy Magyarországon hogyan néz ki egy átlagos karácsonyi ünnepség. Utánajártunk, hogy mit csinálnak ilyenkor a legnagyobb sztárok.
Olvass tovább

Ünnepváró ötletek

2016-12-07
Már csak bő két hét van karácsonyig, te pedig azt sem tudod, hol áll a fejed, nem hogy még az ünnepi menüsoron törd a fejed? Mutatunk pár kreatív ételfotót, amelyek inspirálhatnak a sütésnél-főzésnél.
Olvass tovább

A Nagy Panírozási Kísérlet: a rántott krumplitól a rántott túró rudiig

2016-11-22
Rajongunk a rántott dolgokért, de azért mindennek van határa. Kivéve, aminek nincs: kipróbáltunk néhány bizarr fogást, hogy ne a ti ízlelőbimbótok roncsolódjon. Fényképes beszámoló!
Olvass tovább

Nézegess tündérien falatozó állatkákat!

2016-02-02
Stresszes munkanap, családi gondok? Sebaj, most elfeledtetünk veled mindent, méghozzá aranyosan étkező állatok képeivel. Vigyázat, instant mosolygást okozó tartalom!
Olvass tovább

Lego-desszertek

2016-01-26
Ötvözzük mindenki kedvenc építőkockáját a legfinomabb nyalánkságokkal! Íme színes-gusztusos képválogatásunk a kortalan szórakozás jegyében.
Olvass tovább

Káposztalevélből flamenco szoknya

2015-09-29
Egy amerikai művész, Gretchen Röehrs azzal vált világhírűvé, hogy könnyed illusztrációiban az ételeket ötvözi a divattal.
Olvass tovább

Hogyan lett az óceán csótányából előkelő fogás?

2015-09-01
A homár a szegények tányérjáról évszázadok alatt átvándorolt a leggazdagabbak étlapjaira. A 17. században még a szolgák is fellázadtak, ha túl sok homárt kellett enniük, de a vasúthálózat terjedésével beindult a homár karrierje is.
Olvass tovább

Mitől barnul be a sült hús, és mitől illatos a friss kenyér?

2015-08-25
És azt tudod, mi a közös a burgonyában, a sörben és a kávéban? Okosodj velünk ismeretterjesztő cikkünkkel!
Olvass tovább

Az illúzió mestere

2015-08-04
Carl Warner fotós, annak köszönheti világhírét, hogy fantáziadús tájképeit nem valódi helyszíneken fotózza, hanem egy terepasztalt rendez be zöldségekből, gyümölcsökből, édességekből és felvágottakból. Képek, amelyek téged is becsapnak!
Olvass tovább

Színes gasztrohírek a nagyvilágból

2015-07-21
Magazinos-képes rövidhíreinkben olvashatsz retró Nintendós kekszről, pillecukros rántottáról, tízkilós óriásrákról és a jégkrém legújabb, egészséges verziójáról egyaránt.
Olvass tovább

Étkezéssel kapcsolatos közmondások a nagyvilágból

2015-06-09
Mindenki ismeri a saját hazájának szólásait, közmondásait, de mi a helyzet a többi nép nagy igazságaival?
Olvass tovább
1 2 3 4