Ekkora adag ételeket csak vigyorogva lehet főzni 2019-05-29 • Olvasási idő: 6 perc A török sztárséf munkáját öröm nézni, megenni meg úgysem lehet, annyira hatalmas adagokat készít.Olvass tovább
Gondoltad volna, hogy mi mindenre jó a bors? 2019-05-23 • Olvasási idő: 5 perc Rutinból szórunk meg mindent a só mellett borssal is, anélkül, hogy tudnánk, milyen egészséges.Olvass tovább
Tudod, mi a kattancs, a kalinkó és az angyalbögyörő? 2019-04-10 • Olvasási idő: 6 perc Vannak ételek, amelyeket minden tájegységben máshogy hívnak. Te ismered ezeket a kifejezéseket?Olvass tovább
Te mit teszel a húsokkal főzés előtt? 2019-03-26 • Olvasási idő: 4 perc Mosni vagy nem mosni, ez itt a kérdés. Állítólag a leöblítés többet árt, mint használ.Olvass tovább
A fűszerpaprika eleinte csak dísznövény, aztán kolerát megelőző gyógyszer volt 2018-11-20 • Olvasási idő: 5 perc Te mit tudsz a magyar gasztronómia alapkövéről?Olvass tovább
Húsvéti kisokos, azaz miért tojik a nyúl 2014-04-08 Akinek nem világos, hogy miért pont a nyuszi a feltámadás ünnepének jelképe, és elevenszülő létére miért csinál úgy, mintha tojást ajándékozna nekünk, íme a magyarázat.Olvass tovább
Londoni magyar étteremben vigad a brit politikus 2014-03-26 De az angol Gay Hussar-on túl a svéd Glada Änkan, a kanadai Jonas’ Restaurant és a francia Le Paprika is a méltó módon népszerűsíti a magyar konyhát.Olvass tovább