0
Főoldal Blog bejegyzések Nézegess tündérien falatozó állatkákat!

Nézegess tündérien falatozó állatkákat!

Nézegess tündérien falatozó állatkákat! Stresszes munkanap, családi gondok? Sebaj, most elfeledtetünk veled mindent, méghozzá aranyosan étkező állatok képeivel. Vigyázat, instant mosolygást okozó tartalom!

A Falatozz.hu szeret mindent, ami étel, és mindenkit, aki szeret enni. Főleg, ha ilyen cukik, mint az alábbiak.

A föld legboldogabb állatának tartott quokka szokásához híven vigyorogva fogyasztja ebédjét.

quokka

A nyúl meg a répa cseppet sem meglepő kombinációja, annál meglepőbb cukiságfaktorral.

nyúl

A csíkosfarkú makik a Madagaszkár című animációs rajzfilm óta töretlen népszerűségnek örvendenek, amit szívből meg tudunk érteni. Te is dinnyéznél egy ilyen szép majmocskával, hogy utána együtt riszálhassátok, ugye?

maki

Nem mindenkinek jön be ennyire a dinnye: ez a vidra konkrétan olyan arcot vág, mintha nekünk kellene nyers halat enni.

vidra

Ez a kis teknőc biztosan szeretné, hogy mi is éppen olyan vérengző fenevadnak lássuk őt, mint amilyennek ő gondolja magát. De mi csak egy gyümölcsöt zabáló, falánk kis páncélost látunk.

teknős

A macskák imádják lefetyelni a tejet, úgyhogy nem foghat ki rajtuk egy olyan technikai akadály, mint a magas falú pohár. Legfeljebb a végén az üvegburában ragadt cicáról is készülhet egy remek fénykép.

macska

A kutyák kedvenc ételeiről sok minden eszünkbe juthat, de biztosan nem tenné senki sem a lista élére a brokkolit. Pedig ennek a négylábúnak bizony ez a zöldség jelenti az ízek mennyországát.

kutya

Ennek a hörcsögnek meggyűlt a baja a spagettivel, mivel ergonómiailag nem igazán passzolt szegényke pofazacskójába. Végül úgy tűnik, evezőnek jobban bevált neki a tészta, mint ételnek.

hörcsög

A hónap szkeptikus madara címet is viselhetné ez a kép. A cinege olyan gyanakvóan méregeti az ételét, ahogyan mi szoktuk a hortobágyi palacsintát az akciós étkezdékben.

cinege

 

Forrás: pinterest.com, boredpanda.com

 

Tóth Noémi

Ajánlott cikkek
Pózoló zöldségek
Olvass tovább
Müzliből készít úszógumit a fotós
Olvass tovább
Nevess egy jóízűt!
Olvass tovább