0
Főoldal Blog bejegyzések Nyald magadat!

Nyald magadat!

Nyald magadat! Hiánypótló szolgáltatás rovatunk jelenti: életnagyságú nyalókát vagy pillecukrot készíttethetünk az arcunkról.

A Falatozz.hu megtalálta – igaz, hogy Angliában, de pénz és távolság nem akadály, ha ilyen bizarr gasztro-újdonságról van szó – a tökéletes karácsonyi ajándékokat, akár nárcisztikusoknak is.

Face Licker, azaz Arcnyaló

A Fireboxon kapható termékek közül az egyik legérdekesebb a Face Licker, azaz Arcnyaló. Ennek lényege, hogy fénykép alapján elkészítik az arcmásodat tutti-frutti ízű keménycukorkából, méghozzá grandiózus, eredeti méretben. Természetesen másnak a fejét is lehet nyalandóvá tenni, de ennél személyesebb ajándékot nehezen találnánk. Plátói szerelem esetén is kiváló alternatíva, ha büntetlenül csócsálnánk kedvesünk fülét, de ő ennek a valóságban kevésbé örülne…

A másik hasonlóan izgalmas édesség, amit rendelhetünk, a téglalap alakú, A4-es vagy A5-ös méretű marshmallow, magyarul pillecukor. A szintén felfoghatatlan kalória- és eszmei értékű jópofaságra nyomtatóval dekorálják rá a kívánt portrét vagy más fényképet. A vaníliaízű, ragacsos nyalánksággal bármit megtehetsz, függően az érzelmeidtől: megsütheted nyárson tűz felett, kettészakíthatod, kirághatod a kívánt testrészt vagy csokifondübe márthatod.

élethű pillecukor

Aki viszont nem édesszájú, sokkal inkább alkoholpárti barátainak vagy rokonainak venne valamit, az se búslakodjon. Számukra tökéletes ajándék a névre szóló „Fehér karácsonyról álmodtam” címkézésű fehérbor.

Ajánlott cikkek
Cicafánk és macskaszendvics
Olvass tovább
Ismerkedj a világ desszertjeivel!
Olvass tovább
Világ palacsintái, egyesüljetek!
Olvass tovább