0
Főoldal Blog bejegyzések Milyen ételekre esküsznek a legcsinosabb hírességek?

Milyen ételekre esküsznek a legcsinosabb hírességek?

Milyen ételekre esküsznek a legcsinosabb hírességek? Rossz hírünk van azoknak, akik szerint a világsztárok valamilyen csodaszernek köszönhetően néznek ki remekül: bizony ők is keményen megdolgoznak alakjukért. Íme, néhány bevált diétás tipp a legnagyobb hírességektől.

Mindenki szeretne szívdöglesztően kinézni, ám csak a töredéke hajlandó ezért tenni is. Aki képes némi önkontrollra és hosszú távú életvitelváltásra, azok számára a Falatozz.hu kigyűjtött néhány sztárétrendet.

Aniston citromlével kezdi a reggelt

Jennifer Aniston jelenleg 46 éves, és még mindig fantasztikus formában van. Zóna diétára épülő étrendjét mindig előre eltervez(tet)i, és a reggelire különös hangsúly fektet. Felkelés után megiszik egy pohár citromlevet, amely segíti az emésztést és csökkenti az éhséget, majd elfogyasztja fetasajtos tojásfehérje-omlettjét pár szelet avokádóval. Néha meglepő módon csirkével vagy rizzsel, esetleg levessel indítja a napot. Jennifer kedvenc ételei egyébként a lazac, bélszín és kókusz.

Jennifer Aniston

Jolie gyömbéres fokhagymateával éget kalóriát

Napjaink szexikonja, Angelina Jolie mostanában nem csupán vékony, hanem egyenesen sovány, amiért sokan támadják őt. A drasztikus fogyás annak köszönhető, hogy Angelina mostanra szinte csak magvakat eszik, például mandulát, tönkölyt és hajdinát. Ezek mellett eszik néha egy kevés kókuszolajat gabonapehellyel, kedvenc ebédje pedig egy apró sült szárnyas egy pohár száraz borral. A sovány húsokra és halakra esküszik, de volt, amikor tücsköt és méhlárvát is előszeretettel fogyasztott, protein jeligére. Titkos fegyvere a gyömbéres fokhagymatea, amely állítólag felmelegíti a testhőmérsékletét, segítve a kalóriaégetést.

Angelina Jolie

Rihannának úgy jó, ha csíp

Napjaink egyik legsikeresebb énekesnője, Rihanna meglepő módon nem szereti a zöldségeket, egyedül a babot fogyasztja nagy mennyiségben. Imádja a keleti konyhát, különösen a csípős thai és indai ételeket, ami azért előnyös az anyagcserének, mert a chili kifejezetten zsírégető hatással bír. Kedvenc étele a csípős paprikával és borssal tuningolt húsleves. Amit szigorúan betart, hogy cukormentesen és naponta ötször étkezik, sok gyümölccsel és vízzel.

Rihanna

Alba gyerekkorától kezdve odafigyel

A szülés után is bombasztikus alakú színésznőről, Jessica Albáról senki nem gondolná, hogy túlsúlyos családból származik, és emiatt 12 éves kora óta diétázik. A cukor nála kizárólag friss cseresznye és eper formájában jöhet szóba, finomított változatban semmiképpen, ahogyan a liszt sem. Soha nem eszik készételeket, konzerveket és mireliteket sem, az organikus eledelek híve. Kedvenc reggelije a tojásfehérjéből készített omlett gyümölccsel, vagy egy kis sovány túró őszibarackkal. Tanácsa, hogy a salátákat ne locsoljuk meg kalóriadús öntetekkel, és ha nem bírunk magunkkal, nassoljunk mandulát, magas kakaótartalmú étcsokoládét vagy olaj nélkül pattogtatott kukoricát. Jessica nagyrészt zöldséges és csirkehúsos ételeket fogyaszt.

Jessica Alba

+1 ötlet

Végül egy finom tipp Alessandra Ambrosio Victoria’s Secret modelltől azok számára, akik feldobnák valamivel az önmagában íztelen és száraz csirkemellfilét. A szupermodell kedvenc vacsorája az avokádós-lilahagymás roston csirke, amelyről Alessandra még egy fotót is készített az Instagramjára.

Alessandra Ambrosio vacsorája

Tóth Noémi

 

Források:

fogyjonle.com

csinifix.hu

showbiznisz.blogspot.hu

storyonline.hu

noiportal.hu

otletkonyha.hu

femcafe.hu

life.hu

napidoktor.hu

divany.hu

 

Ajánlott cikkek
Hollywood konyhatündérei
Olvass tovább
Grillezési tippek és receptek
Olvass tovább
Zsírégető falatok
Olvass tovább