0
Főoldal Blog bejegyzések Amerikában merész ételszállító-reform jön

Amerikában merész ételszállító-reform jön

Amerikában merész ételszállító-reform jön A futár betenné a hűtődbe a rendelt élelmiszereket, amíg nem vagy otthon.

Az USA fő élelmiszer-forgalmazója, a Walmart mindenkinél több ételt ad el, és most egy meglepő elképzeléssel állt elő. Az online megrendelt termékeket egyenesen a hűtőszekrényig szállítanák – írta meg a Los Angeles Times. Ősszel indul az első tesztüzemmód, amelynek keretén belül egymillió ember háztartásába tudják majd eljuttatni az árut, mialatt házon kívül tartózkodik a megrendelő. Az alkalmazottak céges autóval, valamint élőben nyomon követhető, testre szerelt kamerával érkeznének a házakba. Ezután csomagolnák ki, illetve szortíroznák a megfelelő helyre az élelmiszereket. Ezzel a Walmart azt szeretné elérni, hogy még több időt és energiát spóroljanak meg a vásárlóiknak.

A formabontó szolgáltatás díjairól (például az intelligens otthoni hardverek költéségéről) és a további részletekről még nem adott ki tájékoztatást a cég. Annyit tudunk egyelőre, hogy a kiszállítók csak akkor léphetnek be a lakásokba, ha a megrendelő megadta arra az engedélyt egy alkalmazáson keresztül. Ezen belül azt is megszabhatja a vevő, hogy pontosan hová tegyék a futárok az adott termékeket, sőt, ha valamivel nem elégedett a kamerakép alapján, vissza is küldheti azt az áruházba. A cég szóvivője szerint ez az új szállítási mód nem lesz jelentősen drágább a megszokott házhoz szállítási módszernél.

Ha ezzel az elképzeléssel kapcsolatban vannak fenntartásaid, menj biztosra és kérj hagyományos házhoz szállítást a Falatozz.hu-ról ;)

 

Ajánlott cikkek
Túlságosan függünk a kajamítoszoktól
Olvass tovább
Burgonyachips helyett medúzát fogunk rágcsálni
Olvass tovább
Több pénzt költünk nyáron az ételrendelésre
Olvass tovább