0
Főoldal Blog bejegyzések Harry Styles és a standok kedvence: a csemegekukorica

Harry Styles és a standok kedvence: a csemegekukorica

Harry Styles és a standok kedvence: a csemegekukorica Július 13-án a brit sztár, Harry Styles a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik, ezért arra gondoltunk utánajárunk, hogy mi a kedvenc finomsága!

Júliusban Harry Styles a Love On Tour kocnertkörút keretein belül végre hazánka látogat, a rajongók nagy örömére, ugyanis az eredeti időpont 2021. februárja lett volna.

Vajon a fárasztó koncertezés alatt milyen finomásgról álmodozhat a többszörös platinalemezes énekes? - elsőre talán nem gondolnánk, de bizony nem másról, mint a csemegekukoricáról.

Története:
A kukoricát az Óvilágba először Kolumbusz Kristóf hozta be 1493-ban. A spanyolok és a portugálok terjesztették el a 16. sz. elejétől Afrikában, Ázsiában, Ausztráliába pedig a hollandok, angolok vitték el a 17–18. században.

A csemegekukoricának egyébként jelentős a tápértéke, kitűnő ízanyagai mellett, sok energiát is szolgáltat. Ízét a benne lévő cukortartalom határozza meg, amely zsenge állapotában a legnagyobb. Érettebb állapotában már kevesebb benne a cukor, keményebb és kevésbé élvezhető.

A standok, bódék, nyaralások és otthoni grillezések kedvence a kukorica, így hát nem csoda, hogy Harry is odáig van érte.

Ha megkívántál valami nyári finomságot, nézz körül weboldalunkon:
www.falatozz.hu


Forrás: Wikipédia

Ajánlott cikkek
Könnyed nyári frissítők
Olvass tovább
Érdekességek a vízről
Olvass tovább
Nyerd vissza a nyári menüd árát!
Olvass tovább