0
Főoldal Falatozz Zölden! Program

Falatozz Zölden! Program

Falatozz zölden és bomlanak utánad!

Olyan éhes vagy, hogy még a csomagolást is eltüntetnéd? Az öko-dobozokkal ez is megoldható! Új környezetbarát szolgáltatást vezet be a Falatozz.hu.

 

Ugyan a műanyag zacskókat és eldobható műanyag csomagolóanyagokat csak 2021-től vonják ki a forgalomból az Európai Unióban – és ezáltal Magyarországon is –, de te már most is tehetsz érte, hogy megvédjük a környezetünket. Hiszen attól még, hogy az Uniós szabályozás csak 3 év múlva lép életbe, a Föld állapota jelenleg is romlik. Szerencsére sokunk fejében már most fókuszban vannak a környezetbarát megoldások.

Volt már olyan érzésed, hogy nagyon megéheztél, viszont lelkifurdalásod lett attól, hogy a házhoz rendeléssel sok műanyag szemetet termelsz? A Falatozz.hu feloldja ezt a dilemmádat az új, „Falatozz zölden! Programmal, úgyhogy mostantól nyugodt lelkiismerettel rendelhetsz házhoz. Ugyanis minden, amit az ételen kívül kiszállít neked a futár – a zacskó, a doboz és az evőeszköz egyaránt – 100%-osan lebomló, komposztálható csomagolásból készül. Persze csak ha te is akarod, nem erőltetjük rád, csupán a környezettudatos éttermeinknél felajánljuk számodra ezt az opciót a rendelésed véglegesítésénél 2018. december 1-jétől:

 

Lebomló csomagolás: tételenként maximum 100 Ft hozzájárulással a megrendelt ételt teljes mértékben lebomló csomagolásban, evőeszközzel és szatyorban kapod.

 

Mivel sajnos nem megoldható, hogy csomagolás nélkül érkezzen meg az étel hozzád – legalábbis felvonnád a szemöldököd, ha a futár közvetlenül a kezedbe nyomná a rántott húst –, annyit tehetsz a nemes ügyért, hogy környezetkímélő megoldást választasz. Ha a Falatozz zölden! csomagolást választod, nem fogsz találkozni azokkal a hagyományos csomagolóanyagokkal, amelyek ezidáig a szemetesben végezték. Houdini megirigyelné, hogy gyakorlatilag eltünteted a csomagolást az ételed körül, és még a Föld is hálás lesz érte.

 

És hogyan találod meg a Falatozz.hu-n azokat az éttermeket, amelyek ilyen lehetőséget kínálnak?

A lényeg, hogy keresd ezt az ikont:

 

-        amint kilistázta a rendszer a címedre szállító éttermeket, a bal oldalon találsz egy szűrőt, amelynél alul be lehet pipálni a Környezetbarát csomagolás rubrikát

-        a fenti, zöld leveles ábra látható minden olyan étterem neve mellett, amelynél elérhető ilyen szolgáltatás (az étlapokon az ételeknél is fel van tüntetve egyesével, hogy melyik fogás kérhető lebomló csomagolásban)

 

Miért válaszd  a Falatozz Zölden! Program termékeit?

A Falatozz.hu garantálja számodra, hogy ha a Falatozz Zölden! Programot választod – a Box Again 100%-ban lebomló, komposztálható termékcsaládon keresztül –, akkor ma te is tettél az élhetőbb, fenntarthatóbb környezetünkért. Míg egy hagyományos műanyag évszázadokon keresztül szennyezi a Földet, ezen csomagolások ideális körülmények között akár három hónap alatt lebomlanak (de kevésbé optimális környezetben is legfeljebb egy-két év alatt).

A Falatozz Zölden! Programban használt Box Again csomagolóanyag család minden tagja:

 - 100%-ban ellenőrzött alapanyagokból készül

 - 100%-ban lebomló, komposztálható

 - tisztán papír termékeink azon felül, hogy komposztálhatóak, papírként újra feldolgozhatóak

 - nincs félmegoldás, vagy mikroműanyag maradvány a lebomlás során

Ha környezettudatosságra törekszel, akkor nincsen más dolgod, csak rendelni valami finomat néhány kattintással a Falatozz.hu-ról – a zöld leveles ikont keresve –, az ételrendelő portál pedig minden mást lebonyolít a háttérben.
Te az ételt, mi a csomagolóanyagot tüntetjük el!