0
Menta

Blog

Frissensült

Miből ettek a népek régen és ma

2014-05-13
Összeszedtünk néhány tányér-különlegességet a nagyvilágból, hogy bemutassuk: nem csupán az ételeink kultúrája változatos, hanem a tálalási motívumvilág is.
Olvass tovább

Dinsztelés után rántsuk be. Kösz...

2014-04-22
Nem akarjuk magunkat fárasztani a konyhai trükkökkel, vagy fárasztanánk, csak ismeretlenek a terminuszok? Sorra nyílnak a konyhatündér képzők azok számára, akiknek hiányérzetük van.
Olvass tovább

Londoni magyar étteremben vigad a brit politikus

2014-03-26
De az angol Gay Hussar-on túl a svéd Glada Änkan, a kanadai Jonas’ Restaurant és a francia Le Paprika is a méltó módon népszerűsíti a magyar konyhát.
Olvass tovább

Magyarosra erőszakolt ételek - A csalamádés gyrostól a lecsósított kínaiig

2014-03-19
Hazánk az all you can eat melegágya, ahol minden hagyományos étel 1000 kalóriánál kezdődik, és hiába ütötte fel a fejét itthon is a globalizáció, minden más nép gasztronómiáját legszívesebben a képünkre formálnánk. Formáljuk is, több-kevesebb sikerrel.
Olvass tovább
4 5 6