0
Főoldal Blog bejegyzések Versenyt hirdetünk!

Versenyt hirdetünk!

Versenyt hirdetünk! Mai sajtótájékoztatónkon meghirdettük Az év házhoz szállító étterme versenyt. A megrendelők szavazhatnak, hogy ki nyerje el a megtisztelő címet és jutalmat.

Előzmény

Az ételrendelés rendkívül népszerű, és egyáltalán nem új keletű szolgáltatás hazánkban, ezidáig mégsem volt olyan megmérettetés, amely felállított volna egy szakmai rangsort a házhoz szállító éttermek között. Amíg az éttermek szolgáltatásai és minősége kapcsán számos verseny, ranglista és blogbejegyzés követi egymást, a házhoz szállításról lényegében egy szó sem esik, holott attól még, hogy nem egy idegen asztalra, hanem a sajátunkra kapjuk az ételt, ugyanúgy jogunkban áll tudni, hogy mire számíthatunk. Ennek érdekében találta ki a Falatozz.hu, hogy létrehozza Az év házhoz szállító étterme versenyt.

Nevezés

A versenyre ingyenesen nevezhet minden Magyarországon működő, étel házhoz szállítással foglalkozó vendéglátó. Három kategóriában nevezhetnek 2014. október 21-től a kiazevetterme.hu weboldalon, illetve a Falatozz.hu Facebook oldalán.

Szavazás

A pályázókra is a kiazevetterme.hu weboldalon, illetve a Falatozz.hu Facebook oldalán szavazhatnak a felhasználók, mindenki több vendéglátóra is szavazhat, de csak egyszer. A szavazás egy hónapig tart, 2014. november 1-től 30-ig. A legtöbb szavazatot szerzett pályázó lesz az adott kategória díjazottja.

Jutalom

Nem csak az elismerés jár a legjobbaknak, a díjazottak jutalomban is részesülnek. Kategóriánként értékes és praktikus ajándékokat ajánlottak fel a verseny szervezői. A „Legjobb házhoz szállító étterem 2014” díj nyertese 100.000 Ft értékű Gastron vendéglátóipari csomagolóanyag utalvánnyal gazdagodik, amit tetszése szerint használhat fel pizzadobozra, műanyag ételtároló edényekre. Ebben a kategóriában a másik két kategóriában nevezett éttermek is automatikusan indulnak. A „Legjobb házhoz szállító pizzéria 2014” cím tulajdonosa szintén 100.000 Ft értékben kap konyhagép utalványt a Termotechnika Kft. felajánlásával. Különdíjat is hirdetnek a versenyen, „A Falatozz.hu legjobb étterme 2014” díjat elnyerő vendéglátó 100.000 Ft értékű hirdetési csomaggal népszerűsítheti tovább a szolgáltatásait.

Szeretnénk az idei versennyel hagyományt teremteni, és a megmérettetés népszerűsége esetén minden évben újra megszervezni azt, úgyhogy számítunk minden kedves partner éttermünkre és megrendelőnkre!

Ajánlott cikkek
A vastagot szeretjük
Olvass tovább
A legfurcsább pizza-feltétek
Olvass tovább
Magyarosra erőszakolt ételek - A csalamádés gyrostól a lecsósított kínaiig
Olvass tovább