0
Fekete Macska

Fekete Macska - Tata

zárvanyitva
Rendelésfelvétel
Zárva
Várható szállítási idő
60 - 120 perc
Min. rendelés
820 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

26cm-es pizzák 1 100 Ft-ért, 32cm-es pizzák 1 350 Ft-ért,
60cm-es pizzák 3 100 Ft-ért! Gyrosok 1 000 Ft-tól,
frissensültek köret nélkül 800 Ft-tól, tészták 990 Ft-ért!

loading
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya Edenred
Tatán, a Piac téren nem véletlenül szerzett hírnevet magának a Fekete Macska panzióként és étteremként egyaránt. Kellemes kerthelyiség, családias környezet, ingyenes parkoló, házias konyha, pénztárcakímélő árak. Természetesen nem hiányozhat a repertoárról a pizza, amely kapható 26cm-es, 32cm-es és 60cm-es méretekben, sőt, minden méret kapható hajtott-töltött, azaz calzone verzióban egyaránt. A húsételekre vágyó vendégek számára is akad bőven választék, és még gyros is rendelhető pitában vagy tálban. Tésztákat, salátákat és desszerteket is rendelhetünk helyben vagy házhoz, a lényeg, hogy éhen bizony nem maradunk, ha ezt az éttermet választjuk.

A választott étteremnek már nem tudunk rendelést közvetíteni.


Kérjük, válaszd másik partner éttermünket!

Fekete Macska ismertető

A Tata területén található pizzéria ebédre és vacsorára egyaránt kiváló alternatívákat nyújt. Pizzarendelés esetén ízlésednek megfelelően választhatsz, hogy vegetáriánus vagy húsos, csípős vagy könnyű ízeket kívánsz inkább, és arról is dönthetsz, hogy 26cm-es vagy 32cm-es méretben kéred. A pizzák mellett az étteremnél kapható saláta, tészta, frissensült és desszert is, hogy többféle fogyasztói igényt kielégítsenek. Élvezd rajtunk keresztül az ételrendelés előnyeit és a pénztárcabarát pizzákat!

2890 Tata, Piac tér 25.

Fekete Macska
2890 Tata, Piac tér 25.

További éttermek - Tata

PROD
GenA: 0.42594408988953