0
Rántott Szelet

Rántott Szelet - Szeged

zárvanyitva
Rendelésfelvétel
11:00 - 22:00
Várható szállítási idő
50 - 70 perc
Min. rendelés
1 090 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

Az étterem kínálata elérhető a PizzaMonster étlapján.

loading
Elfogadott utalványok: Edenred
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya
A Rántott Szelet Szeged városában lévő étterem a Vásárhelyi Pál út 3/5. szám alatt található. Ma a környék legnépszerűbb ételkiszállítójává vált. Kínálatában a tardícionális magyaros-házias ételeké a főszerep, melyeket kedvező áron kínálnak. Ezen kívül gyrost, tortillát, és finom rántott húsokat készítenek. Itt mindenféle töltött husit megtalálunk rántva, hiszen tényleg hatalmas a kínálat. Biztos, hogy ebben az étteremben minden korosztály megtalálhatja kedvencét! Ételei kizárólag gondosan válogatott, friss és minőségi alapanyagokból készülnek.

A választott étteremnek már nem tudunk rendelést közvetíteni.


Kérjük, válaszd másik partner éttermünket!

Rántott Szelet ismertető

A Szeged városában található kiszállításos étterem a frissensült kínálatra fekteti a hangsúlyt: rengeteg sült, rántott vagy töltött finomság választható. Többféle bőségtál is kapható 1-2 személyestől a 4-5 személyesig. Emellett saláták és tészták is találhatók a kínálatban. Desszert gyanánt pedig palacsintákkal kedveskednek az édesszájúaknak. Élvezd a házias ételrendelés ízeit!

6724 Szeged, Vásárhelyi Pál utca 3-5.

Rántott Szelet
6724 Szeged, Vásárhelyi Pál utca 3-5.

További éttermek - Szeged

GyrosTortillaLevesFrissensültGrill ételKöretBőségtálTésztaSalátaÖntetSavanyúságDesszertÜdítőAkció