0
Kobe Sausages

Kobe Sausages - Pécs

zárvanyitva
Rendelésfelvétel
11:00 - 20:00
Várható szállítási idő
50 perc
Min. rendelés
2 000 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

Kolbice - grillkolbászok frissen sült kenyértölcsérekben, különböző feltétekkel 1 390 Ft-tól!
Kobu szendvicsek 890 Ft-tól!
Minden étel rendelhető menüben +500 Ft-ért sajtszósos nachossal + 0,33l választható Coca-Cola termékkel!

loading
Elfogadott utalványok: Edenred
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron Erzsébet-kártya OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya
A Kobe Sausages egy izgalmas, a tradicionális magyar ízekhez szokott megrendelőknek és az újdonságokat keresőknek is kedves megoldás ebédre, vacsorára, vagy csak sétához harapnivaló gyanánt. Aki a jó hentes kolbászt szereti, az a kolbice-ban sem fog csalódni, annál is inkább, mivel a megszokott ízek mellett nyugodtan elbúcsúzhatunk a ruhánkra spriccelő zsírtól és mustártól. A kis kolbászkákat ugyanis tésztatölcsérbe kapjuk, amivel együtt kényelmesen, kulturáltan fogyaszthatók, ezen kívül buciban is elkészítik, így akár egy tökéletes uzsonna része is lehet ez a finomság.

A választott étteremnek már nem tudunk rendelést közvetíteni.


Kérjük, válaszd másik partner éttermünket!

Kobe Sausages ismertető

A pécsi Kobe Sausages étteremnél akár kolbász lehetne még a kerítés is, ugyanis a kolbász készítésben verhetetlenek! A kolbice egy kenyértésztából készült tölcsér, különböző kolbászkákkal, szószokkal és más, választható feltétekkel tölthető, mely egy igen finom fogás. A tölcsért lenmaggal és szezámmaggal, teljes kiőrlésűen és chia maggal is készítik. Ezek a tölcsérek frissek és ropogósak. A kolbászok több ízben, különböző húsokból kerülnek a tölcsérbe. A tölcséren kívül ezeket a finom kolbászokat kosárban vagy buciban is rendelheted. Rendelj online rajtunk keresztül és legyen nálad is kolbászból a kerítés!

7621 Pécs, Ferencesek utcája 5.

Kobe Sausages
7621 Pécs, Ferencesek utcája 5.

További éttermek - Pécs

KolbiceKolbice BodyKolbice EnergyKolbas MexicanaKolbitesSzendvicsÜdítőAkció