0
Korzó Ételbár

Korzó Ételbár - Debrecen

zárvanyitva
Rendelésfelvétel
11:00 - 21:25
Várható szállítási idő
60 - 90 perc
Min. rendelés
1 500 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

Éttermünk megújult étlappal várja régi és leendő vendégeit. Rendelje tőlünk céges, családi, baráti rendezvényekre a már megszokott ízeinket és újdonságainkat!
Frissensültek már 1 200 Ft-tól, kibővítettük magyaros, házias ízeink választékát: kézműves töltött káposzta 1 785 Ft, harcsapaprikás Korzó módra házi nokedlivel 1 785 Ft, milánói sertésborda 1 875 Ft. Nemzetközi konyha ízei: quesadilla már 1 625 Ft-tól. Különlegességeket kedvelőknek felkerült étlapunkra a lazacos burrito és a lazac saláta 1 555 Ft-tól. Tészta kínálatunkat is bővítettük: spenótos-ricottás tortellini, spaghetti bolognese, spaghetti arrabiata már 1 310 Ft-tól.

loading
Elfogadott utalványok: Nincs
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya Edenred
A debreceni Hatvan utcában található Korzó Ételbár hangulatos teraszával és fiatalos belső terével hívogatja a helyben étkezőket, de házhoz szállítással egyaránt jó választás. Amit csak megkívánsz, itt biztosan kapható, hiszen a frissensültek közt csirke-, sertés-, marha- és halételek egyaránt megtalálhatók. Ha a gyorsételeket szereted, itt akad bőven gyros, burrito, hamburger, wrap és hot-dog egyaránt. Továbbá a leves-, saláta- és desszertkínálat sem maradt le az étlapról.

A választott étteremnek már nem tudunk rendelést közvetíteni.


Kérjük, válaszd másik partner éttermünket!

Korzó Ételbár ismertető

A Debrecen városában található étterem minden igényt kielégít, ami az ételrendelés témakörébe esik. Éttermünk megújult étlappal várja régi és leendő vendégeit. Rendelje tőlünk céges, családi, baráti rendezvényekre a már megszokott ízeinket és újdonságainkat! Frissensültek már 950 Ft-tól, kibővítettük magyaros, házias ízeink választékát: kézműves töltött káposzta 1 500 Ft, harcsapaprikás Korzó módra házi nokedlivel 1 500 Ft, milánói sertésborda 1 480 Ft. Nemzetközi konyha ízei: pulled marhás quesadilla, vega quesadilla, csirkés quesadilla már 1 360 Ft-tól. Különlegességeket kedvelőknek felkerült étlapunkra a lazacos burrito és a lazac saláta 1 350 Ft-tól. Tészta kínálatunkat is bővítettük: spenótos-ricottás tortellini, spaghetti bolognese, spaghetti arrabiata már 1 290 Ft-tól.

4025 Debrecen, Hatvan utca 1.

Korzó Ételbár
4025 Debrecen, Hatvan utca 1.

További éttermek - Debrecen