Ropogós csirkeszárnyak

Frissensült

Ropogós csirkeszárnyak
Kép forrása: http://madeinpecs.hu/

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 2 teáskanál fűszerpaprika
  • 2 ág rozmaring
  • 1 mokkáskanál majoránna
  • bors
  • olaj
Elkészítési idő: 50 perc
Körülbelüli költség 4 főre: 1 600 Ft
Meg is rendelheted azonnal!
Csirkeszárny házhoz szállítással: 1 740 Ft
(Az étel átlagos ára a Falatozz.hu-n. Az ár éttermenként eltérhet!)
Rendelés

Elkészítés

Először is alaposan mossuk meg a csirkeszárnyakat. Törjük össze a fokhagyma gerezdeket, majd keverjük össze annyi olajjal, amennyivel majd be tudjuk kenni az összes szárnyat, szórjuk bele a fűszerpaprikát, a rozmaringot és a majoránnát, majd ízlés szerint sót és borsot. Kenjük be a fűszeres olajjal a szárnyakat, és tegyük hűtőbe 1-2 órára.

 

Ha letelt a pácolásra szánt idő, melegítsünk forró olajat egy serpenyőben és süssük ki a csirkeszárnyakat, vagy tegyük őket egy tepsibe és magas fokozaton süssük pirosra, úgy, hogy közben egyszer fordítsuk meg őket.


Falatozz.hu Blog

Furcsa tudnivalók az ételekről
Öt remek konyhai tipp, amely megkérdőjelez mindent, amit eddig gondoltál bizonyos ételekről. Valamint egy bónusz tény a fügéről, amit nem akartál megtudni.
Magyar győzelem a rangos tortaversenyen
Büszkék lehetünk Vargáné Orbán Anikóra, a mézeskalácsairól híres háromgyerekes anyukára, aki nemrég megnyerte a Cake Masters Awards cukormázas tortadíszítés kategóriáját.
További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek