Cordon bleu

Frissensült

Cordon bleu
Kép forrása: http://www.bavariankitchen.com/

Hozzávalók:

  • 40 dkg borjúcomb
  • 15 dkg ementáli sajt
  • 10 dkg szeletelt gépsonka
  • 15 dkg finomliszt
  • 3 darab tojás
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • 4 dl napraforgóolaj
Elkészítési idő: 50 perc
Körülbelüli költség 4 főre: 2 800 Ft
Meg is rendelheted azonnal!
Cordon bleu házhoz szállítással: 1 540 Ft
(Az étel átlagos ára a Falatozz.hu-n. Az ár éttermenként eltérhet!)
Rendelés

Elkészítés

A húst tisztítsuk meg, vágjuk vastag szeletekre, majd enyhén klopfoljuk ki, és sózzuk meg. Vágjunk bele zsebet, ahova helyezzünk be egy szelet sonkát és egy szelet sajtot. Ezt ismételjük meg az összes szelet hússal, majd panírozzuk be őket, először a finomlisztben megforgatva, majd a felvert, sós tojásban, és végül a zsemlemorzsában. Ezután forró olajban süssük ki a cordon blue szeleteket.

 


Falatozz.hu Blog

Furcsa tudnivalók az ételekről
Öt remek konyhai tipp, amely megkérdőjelez mindent, amit eddig gondoltál bizonyos ételekről. Valamint egy bónusz tény a fügéről, amit nem akartál megtudni.
Magyar győzelem a rangos tortaversenyen
Büszkék lehetünk Vargáné Orbán Anikóra, a mézeskalácsairól híres háromgyerekes anyukára, aki nemrég megnyerte a Cake Masters Awards cukormázas tortadíszítés kategóriáját.
További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek