Betyárpecsenye

Frissensült

Betyárpecsenye
Kép forrása: http://www.videkize.hu/

Hozzávalók:

  • 8 szelet sertéscomb
  • 15 dkg kolbász
  • 15 dkg szalonna
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 darab paradicsom
  • 2 darab paprika
  • bors
  • pirospaprika
  • olaj
Elkészítési idő: 70 perc
Körülbelüli költség 4 főre: 2 500 Ft
Meg is rendelheted azonnal!
Betyárpecsenye házhoz szállítással: 1 420 Ft
(Az étel átlagos ára a Falatozz.hu-n. Az ár éttermenként eltérhet!)
Rendelés

Elkészítés

A húst klopfoljuk ki kicsit, majd kevés olajon süssük meg fehéredésig mindkét oldalát a szeleteknek. A tojásokból, a felszeletelt kolbászból és szalonnából, a felaprított paprikából és paradicsomból készítsünk rántottát, amelyet sóval, borssal és pirospaprikával ízesítsünk. Négy szelet húson oszlassuk el a rántottát, majd tegyük rájuk a másik négy szeletet és tűzzük össze. Olajozzunk ki egy tepsit, tegyük bele a szeleteket, majd előmelegített sütőben süssük addig, míg teljesen megpuhulnak a húsok.


Falatozz.hu Blog

Az allergia és az ételintolerancia nem ugyanaz
Egyre több vendéglátóhely étlapján olvasható, hogy az adott étel glutén- vagy laktózmentes, illetve pontosan milyen allergéneket tartalmaz. Tisztába tesszük az ezzel kapcsolatos fogalmakat.
Furcsa tudnivalók az ételekről
Öt remek konyhai tipp, amely megkérdőjelez mindent, amit eddig gondoltál bizonyos ételekről. Valamint egy bónusz tény a fügéről, amit nem akartál megtudni.
További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek