0
Főoldal Blog bejegyzések Nyerj Te is Falatozz utalványt a SuperShop nyereményjátékán!

Nyerj Te is Falatozz utalványt a SuperShop nyereményjátékán!

Nyerj Te is Falatozz utalványt a SuperShop nyereményjátékán! Gazdagodj Te is 10.000Ft értékű Falatozz utalvánnyal!

Nyárköszöntő nyereményzuhatag!

Fontos számunkra, hogy újabb és újabb lehetőségekkel, akciókkal, nyereményekkel kedveskedhessünk Nektek, megrendelőinknek. Szeretnénk hónapról hónapra a legtöbbet adni magunkból, szeretnénk az ételrendelés szeretetét továbbadni.
Gyakorta előfordul, hogy a napi teendők mellett nem jut idő bevásárolni, főzni. De az is megeshet, hogy családdal töltött időt maximalizálni szeretné az ember, el szeretne menni kirándulni, várost nézni. A gáztűzhely melletti rostokolás ilyenkor háttérbe szorul.

Mit teszel ilyen esetben?

Egyértelműen ilyenkor mindenki fejéből kipattan az ötlet: " Rendeljünk valamit! ". Ennek természetesen anyagi vonzata is van, amit olykor-olykor át kell gondolni a családoknak, jól megfontoltan kell döntést hozni, étterem, illetve ételválasztáskor.

Mit adunk mi?

Itt jön a képbe a Falatozz.hu, és a SuperShop közös júniusi nyereményjátéka! Az első nyári hónapban szeretnénk megajándékozni 100 családot, egyenként 10.000.-Ft értékű kuponnal. Ahhoz, hogy részese lehess ennek a nagyszerű eseménynek, nincs más dolgod, mint (ha új felhasználó vagy) regisztrálni: www.supershop.hu oldalán , majd (régi felhasználóként egyaránt) használni a kártyát! Ugye, milyen egyszerű? Nincs buktató, nincs apróbetűs rész!

Ne feledd, ha oldalunkon keresztül rendelést adsz le, és használatba veszed SuperShop kártyádat, esélyed nyílik bekerülni a nyertesek közé! www.falatozz.hu

Ajánlott cikkek
Extravagáns ételfotósok
Olvass tovább
Mosoly-gyűjtemény
Olvass tovább
Édességművészet a köbön
Olvass tovább