0
Főoldal Blog bejegyzések Ez a világ legdrágább pizzája

Ez a világ legdrágább pizzája

Ez a világ legdrágább pizzája Szépnek szép, de nem biztos, hogy lecserélnénk rá a kedvenc szalámis-kukoricás verziónkat. Ennyi pénzért meg főleg.

A Metro írta meg, hogy a New York-i Industry Kitchen legújabb kreációja „The 24K Pizza” névre hallgat, és van rajta minden, amit egy sznob gasztromán csak kívánhat magának. A feltétek között szerepel a – fekete gyémántnak is becézett – osetra kaviár, némi stilton sajt, amely a kékpenészes angol sajtok legminőségibb fajtája, és nem maradhatott le róla a szarvasgomba és a libamáj sem. Az erőteljes ízvilágú ebéd potom 2000 dollárba kerül, ami majdnem 578.000Ft-nak felel meg. Szóval a fél havi fizetésedből már ki is jön egy szelet belőle, a hülyének is megéri.

A 24 karátos pizza

Az árat némiképp indokolja, hogy a pizza 24 karátos aranypelyhekkel van teleszórva, úgyhogy érdemesebb zálogházba vinni a feltéteket, mint jóízűen behabzsolni, mert a csillogó fémforgács várhatóan se nem finom, se nem egészséges. Persze az élmény, hogy elmondhatod magadról, hogy ilyet ettél, biztosan sokaknak kaján vigyort csal az arcára. De ha te inkább egy ezresből hoznád ki a vacsorádat, nézz körbe a falatozz.hu-n.

Az étterem séfje, Braulino Bunay szerint az étel rendkívül gazdag ízvilágú, és akkor ideális, ha „olyan hangulatban vagy, hogy egy pazar étkezésre vágysz”. Aki pont ilyen hangulatba került, és kipróbálná a pizzát, annak nem árt tudni, hogy 48 órával előtte kell megrendelni. Gondolom, már veszitek is repülőjegyet, ide kell befáradni érte:

Industry Kitchen

Kovács-Tóth Noémi

Ajánlott cikkek
A vastagot szeretjük
Olvass tovább
Hogyan lett az óceán csótányából előkelő fogás?
Olvass tovább
A Margherita pizza egy királyné nevét viseli
Olvass tovább