Visszaigazoló levelek

Nem érkezett meg a visszaigazoló e-mail a leadott rendelésedről?

Ennek ellenére nyugodt lehetsz, mert minden leadott rendeléssel foglalkozunk. Igyekszünk azt minél hamarabb továbbítani az étteremnek, ha pedig valami probléma adódna, keresni fogunk vagy a megadott telefonszámon, vagy ha azon nem érünk el, e-mail formájában.

Ahhoz, hogy a visszaigazoló leveleinket egyből lásd a postafiókodban, javasoljuk, hogy állítsd be a következőket:

Gmail fiókodban keresd meg a visszaigazoló levelünket a „Promóciók” mappában. Jobb kattintás a levélre, majd válaszd az „Áthelyezés másik lapra” opciót, ott pedig az „Elsődleges” mappát.

Freemail esetén a „Levelezés” menüben keresd meg a „Szűrők” menüpontot! Állíts be egy új szűrőt a következő minta alapján: „Ha a feladó címe a falatozz kifejezést tartalmazza, akkor mentse az Érkezett mappába.”

Citromailnél menj a „Kéretlen levél szűrő” menüpontra! Írd be a falatozz.hu domain nevet, és engedélyezd a levelek fogadását.

Outlook-ban keresd meg a Levélszemét mappában a visszaigazoló levelet, jobb egérrel kattints rá a levélre, majd "Levélszemét" és "Küldő hozzáadása a biztonságos források listájához".

Falatozz.hu Blog

Az allergia és az ételintolerancia nem ugyanaz
Egyre több vendéglátóhely étlapján olvasható, hogy az adott étel glutén- vagy laktózmentes, illetve pontosan milyen allergéneket tartalmaz. Tisztába tesszük az ezzel kapcsolatos fogalmakat.
Furcsa tudnivalók az ételekről
Öt remek konyhai tipp, amely megkérdőjelez mindent, amit eddig gondoltál bizonyos ételekről. Valamint egy bónusz tény a fügéről, amit nem akartál megtudni.
További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek