0
Enter Center Kifőzde

Enter Center Kifőzde - Hajdúszoboszló

100
zárvanyitva
Rendelésfelvétel
07:30 - 20:00
Várható szállítási idő
12:00-tól és 17:00-tól
Min. rendelés
2 000 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

Menü rendelhető a hét minden napján 950 Ft-os áron, 12:00 vagy 17:00 órai kiszállítással. A rendelést legkésőbb az előző napon kell leadni!

Minden nap friss és tápláló ételeket készítünk, illetve kiadós hidegtálakkal is szolgálunk megrendelőink számára!

A visszaigazoló e-mailt 10:00 után küldjük!

loading
Elfogadott utalványok: Erzsébet-utalvány Edenred
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron Erzsébet-kártya OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya
Hajdúszoboszlón, az Enter Center apartmanházban található egy házias kifőzde, amely minden nap más levessel és főétellel csalogatja az olcsó és finom ételek híveit. A tápláló, friss és laktató ebédet nem csak helyben lehet fogyasztani, hanem a futárok házhoz is viszik az adagokat 12:00 órai vagy 17:00 órai kiszállítással (a rendelést azonban legkésőbb az előző napon le kell adni). A napi kétfogásos menü ára rendkívül kedvező, csak 950 Ft, és a szokásoktól eltérően nem csak hétköznap, hanem hétvégén is, tehát minden nap van kínálat. Hidegtálak is rendelhetőek családi vagy céges rendezvényekre.
Étlap
összes kategória kinyitása
Menü
Bőségtál
0 tétel a kosárban
0 Ft

Enter Center Kifőzde ismertető

A Hajdúszoboszló területén található kifőzde egészséges és tápláló menüket készít azon megrendelők számára, akik nem tudnak vagy szeretnének főzni magukra ebédet vagy vacsorát, de mégis ízletes és olcsó fogásokra vágynak. A menü mellett hidegtál is található a kínálatban, hogy az ételrendelés összejövetelek, vendégségek és ünnepségek esetén is egyszerű legyen.

4200 Hajdúszoboszló, Hajnal utca 7.

Enter Center Kifőzde
4200 Hajdúszoboszló, Hajnal utca 7.

További éttermek - Hajdúszoboszló

MenüBőségtálAkció