0
Főoldal Szeged ételrendelés Diófa Vendéglő
Diófa Vendéglő

Diófa Vendéglő - Szeged

zárvanyitva
Rendelésfelvétel
Zárva
Várható szállítási idő
60 perc
Min. rendelés
nincs
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

- 3 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a csomagolás (készpénzes fizetésnél)!
- 5 000 Ft feletti rendelésnél ingyenes a csomagolás és a kiszállítás is (készpénzes fizetésnél)!
Frissensültek nagy választékban 900 Ft-tól, tálak 1 650 Ft-tól!

loading
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya Edenred
Szegeden, a Csongrádi sugárúton található hat diófa, alattuk működik a Diófa Vendéglő. Az étterem finom és házias, ugyanakkor olcsó konyhájáról, valamint nagy befogadókészségéről és télen-nyáron működő teraszáról ismert, és kiváló helyszín különféle baráti vagy caládi rendezvények megtartására is. Semmi flancolás, csak a jól ismert ízek és hangulat. Mérsékelt árú menüikkel, frissensültjeikkel régóta belopták magukat a helyiek szívébe, és remélhetőleg gyomrába is. Kaphatóak levesek, készételek, frissensültek, roston, töltött és rántott húsok, veges tálak és desszertek is, éhesen bizony senki nem marad. Kérd házhoz az otthon ízeit!

A választott étteremnek már nem tudunk rendelést közvetíteni.


Kérjük, válaszd másik partner éttermünket!

Diófa Vendéglő ismertető

A Szeged területén található étterem ebédre kiváló alternatívákat nyújt. Magyaros ételrendelés esetén ízlésednek megfelelően választhatsz, hogy könnyed vagy laktató, húsos vagy zöldséges ízeket kívánsz jobban. Házias és otthonos ízeket garantál, finom receptekkel. A magyaros ételek mellett az étteremnél kapható leves, készétel, frissensült és tálak is, hogy minden fogyasztói igényt kielégítsenek. Élvezd rajtunk keresztül az ételrendelés előnyeit és a házias ízeket!

6723 Szeged, Sárosi u. 2.

Diófa Vendéglő
6723 Szeged, Sárosi u. 2.

További éttermek - Szeged

PROD
GenA: 0.56043791770935