0
Tommaso Pizzéria

Tommaso Pizzéria - Kaposvár

zárvanyitva
Rendelésfelvétel
11:00 - 22:40
Várható szállítási idő
60 perc
Min. rendelés
500 Ft - 1 250 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

 

32cm-es pizzák 750 Ft-tól, 45cm-es pizzák 2 700 Ft-tól! Olasz és magyaros főételek 1 150 Ft-tól, tészták 1 150 Ft-tól!
Több fogásos napi menü minden nap, olcsón! Levesek, olasz előételek, saláták és desszertek a kínálatban!

Hétfőtől szombatig 21:00 után és vasárnap egész nap csak pizza és üdítő rendelhető!

loading
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya Edenred
Kaposváron a Honvéd utcai Tommaso pizzéria már több évtizede áll a helyi éhes gyomrok szolgálatában, a hagyományos olasz gasztronómiát követve. Az alapanyagok frissek és gondosan válogatottak, a tészták házi készítésű tésztából főnek, a pizzák pedig - amelyet rengeteg változatban és kétféle méretben rendelhetünk - fával fűtött kemencében pirulnak. Rendelhető sokféle saláta, előétel és főétel egyaránt, a déli gasztronómia hangulatában. Ám nem csupán a mediterrán ízek kaptak helyet az étlapon, hanem a magyaros fogások is. Aki édesen zárná az étkezést, azok számára jó hír, hogy helyben, frissen készülnek a desszertek is.

A választott étteremnek már nem tudunk rendelést közvetíteni.


Kérjük, válaszd másik partner éttermünket!

Tommaso Pizzéria ismertető

A Kaposvár területén található pizzéria 1991 óta törekszik a minőség és hagyomány tiszteletére. Gondosan válogatott, eredeti olasz alapanyagokkal és fával fűtött kemencével dolgoznak a séfek az olasz és magyar fogásokon. A pizza 2 méretben kapható. Az ételrendelés azonban nem áll meg ennyivel: az étlapon található továbbá előétel, leves, tészta, frissensült, egytálétel, saláta és desszert is, úgyhogy mindenki talál magának szimpatikus étket, azt garantáljuk!

7400 Kaposvár, Honvéd u. 57.

Tommaso Pizzéria
7400 Kaposvár, Honvéd u. 57.

További éttermek - Kaposvár

PROD
GenA: 0.44829106330872