0
Sláger Futár - Kaposvár
zárvanyitva
Rendelésfelvétel
11:00 - 19:55
Várható szállítási idő
60 perc
Min. rendelés
900 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

Minden főétel és pizza 700 Ft!

Kiszállítás 11:30-tól!

Elfogadott utalványok: Erzsébet-utalvány Posta Paletta Sodexo Ticket Restaurant Edenred
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron MasterPass Erzsébet-kártya OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya
A kaposvári ételszállításra szakosodott konyha, a Sláger Futár azok számára kitűnő választás, akik költséghatékonyan szeretnének jóllakni. Itt minden 700 forintba kerül, legyen szó 28cm-es pizzákról, rántott csirkés frissensültekről, sertéspörköltről vagy babgulyásról. És hogy az étkezés jól érjen véget, lehet rendelni 200Ft-ért somlói galuskát is, és ezzel a második fogással még mindig egy ezres alatt van a rendelés költsége. Tehát aki a munkahelyén ebédre, vagy az otthonában, vacsorára szeretne olcsón finomat enni, az ne habozzon a Sláger Futártól rendelni. Ne főzz, csak várd a futárt, hát nem kényelmes?
Étlap
összes kategória kinyitása
Pizza
Feltétek:
képpel
szöveggel
Főétel
Feltétek:
képpel
szöveggel
Desszert
Feltétek:
képpel
szöveggel
Sláger Futár ismertető
A Kaposvár városában található, kiszállításra szakosodott konyha étlapja csak a legnépszerűbb ételeket tartalmazza, azokat azonban verhetetlen áron kínálja az ételrendelés megszállottjainak. Magyaros és olaszos ízek, azaz frissensült, babgulyás, pörkölt és pizza rendelhetőek.

7400 Kaposvár, Noszlopy Gáspár u. 6.

További éttermek - Kaposvár