0
Főoldal Budapest III. ételrendelés Tavacska Pizzéria és Kávézó
Tavacska Pizzéria és Kávézó

Tavacska Pizzéria és Kávézó - Budapest III.

zárvanyitva
Rendelésfelvétel
11:30 - 21:30
Várható szállítási idő
30 - 59 perc
Min. rendelés
1 100 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

Fatüzelésű kemencében sült, olasz vékony tésztás, 32cm-es pizzák 1 390 Ft-tól!
Olasz és orosz ételkülönlegessék: levesek, saláták, tészták és desszertek a kínálatban!

loading
Elfogadott utalványok: Edenred
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron MasterPass Erzsébet-kártya OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya
2016 augusztusában nyílt meg a Tavacska Pizzéria és Kávézó. Céljuk az volt, hogy egy olyan helyet hozzanak létre, ahol a vendégek kellemes természetközeli környezetben tudnak kikapcsolódni és elfogyasztani egy finom ebédet vagy vacsorát. A gyönyörű kerti tavacska és benne élő színes koi pontyok varázslatossá teszik a helyet, ráadásul az étterem egy fenyőfa köré épült, így védve a környezetet is. Chéfjük gondosan válogatja össze a minőségi alapanyagokat és azokból nagy odafigyeléssel készíti el az étlapon található olasz és orosz specialitásokat. Olasz vékony tésztás pizzáikat fatüzelésű kemencében sütik. Az étteremben számos olasz süteményt, olasz kávét, limonádét, csapolt és üveges sört kínálnak, nyaranta pedig kézműves fagylaltot is!

A választott étteremnek már nem tudunk rendelést közvetíteni.


Kérjük, válaszd másik partner éttermünket!

Tavacska Pizzéria és Kávézó ismertető

Budán a III. kerületben a Duna part közelében található a Tavacska Pizzéria. Pizzáikat olasz lisztből készítik fatüzelésű kemencében vékony tésztával 32cm-es méretben és számos ízben. Az étlapon olasz és orosz specialitások, desszertek, levesek, tészták és saláták kaptak helyet, például borscs és pelmenyi. Hétvégenként remek széntüzelésű grillen sütött saslikokat is készítenek. Természetesen mindezt házhoz szállítják neked, csak rendeld meg online!

1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 3.

Tavacska Pizzéria és Kávézó
1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 3.

További éttermek - Budapest III.