Féláras Falatozás

Akciós napok a falatozz.hu-n!

Imádsz jókat enni, csak a pénztárcád ebben nem partner? Alig várod, hogy újra Torkos Csütörtök legyen? Jó hírünk van: a falatozz.hu bevezeti a „Féláras falatozás”-t, amely az ismert koncepcióhoz hasonlóan hihetetlen akciókat jelent.

A falatozz.hu-n azonban nem évente egyszer lesz ilyen gasztro-ünnep: kéthetente élvezheted a megdöbbentően olcsó ételeket, amelyeket csak nekünk akcióztak le az adott városok éttermei. Minden második kedden tehát fergeteges 50 százalékos ajánlatokkal halmozzuk el szinte az ország összes nagyvárosának megrendelőit!

Október 1-jétől azonban már nem kell számolgatnod, hogy mikor lesz végre Féláras Falatozás kedd, hiszen nem csak kéthetente lesznek rendkívüli akcióink! A Falatozz.hu ugyanis úgy döntött, hogy állandóra terjeszti ki a mindeddig időszakos kedvezményeket, ami azt jelenti, hogy akármelyik nap támad majd kedved olcsón finomat enni, mindig fogsz találni egy-egy ütős ajánlatot a te városodban is. Ezek is csak a Falatozz.hu-n keresztül rendelhető akciók lesznek, úgyhogy érdemes figyelni az oldalt, mert nemsokára indulunk! Részletek: www.falatozz.hu/akciosfalatozas


Falatozz.hu Blog

Az allergia és az ételintolerancia nem ugyanaz
Egyre több vendéglátóhely étlapján olvasható, hogy az adott étel glutén- vagy laktózmentes, illetve pontosan milyen allergéneket tartalmaz. Tisztába tesszük az ezzel kapcsolatos fogalmakat.
Furcsa tudnivalók az ételekről
Öt remek konyhai tipp, amely megkérdőjelez mindent, amit eddig gondoltál bizonyos ételekről. Valamint egy bónusz tény a fügéről, amit nem akartál megtudni.
További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek