Féláras Falatozás

Akciós napok a falatozz.hu-n!

Imádsz jókat enni, csak a pénztárcád ebben nem partner? Alig várod, hogy újra Torkos Csütörtök legyen? Jó hírünk van: a falatozz.hu bevezeti a „Féláras falatozás”-t, amely az ismert koncepcióhoz hasonlóan hihetetlen akciókat jelent.

A falatozz.hu-n azonban nem évente egyszer lesz ilyen gasztro-ünnep: kéthetente élvezheted a megdöbbentően olcsó ételeket, amelyeket csak nekünk akcióztak le az adott városok éttermei. Minden második kedden tehát fergeteges 50 százalékos ajánlatokkal halmozzuk el szinte az ország összes nagyvárosának megrendelőit!

Október 1-jétől azonban már nem kell számolgatnod, hogy mikor lesz végre Féláras Falatozás kedd, hiszen nem csak kéthetente lesznek rendkívüli akcióink! A Falatozz.hu ugyanis úgy döntött, hogy állandóra terjeszti ki a mindeddig időszakos kedvezményeket, ami azt jelenti, hogy akármelyik nap támad majd kedved olcsón finomat enni, mindig fogsz találni egy-egy ütős ajánlatot a te városodban is. Ezek is csak a Falatozz.hu-n keresztül rendelhető akciók lesznek, úgyhogy érdemes figyelni az oldalt, mert nemsokára indulunk! Részletek: www.falatozz.hu/akciosfalatozas


Falatozz.hu Blog

Ezekkel varázsold el a kedvesed Valentin-napon!
Február 14-én van a szerelmesek nemzetközi ünnepe. Mutatunk pár ötletet, hogyan vedd le a lábáról (és gyomráról) életed párját, méghozzá gyorsan és pár száz forintból.
További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek