0
Főoldal Éttermek Kápolnásnyék ételrendelés

Ételrendelés Kápolnásnyék éttermeiből



90.0%
zárva nyitva
Rendelésfelvétel
Zárva
- 10:30 - 20:55
Várható szállítási idő
60 - 90 perc
Min. rendelés
2 000 Ft - 8 000 Ft
Étlap
Akciók
Szállítási területek

Hamburgerek 2 388 Ft-tól, hamburger menük 3 588 Ft-tól

Gyrosok 2 290 Ft-tól

Csomagolási díj 100-250 Ft


100.0%
zárva nyitva
Rendelésfelvétel
Zárva
- 11:30 - 19:25
Várható szállítási idő
60 - 90 perc
Min. rendelés
2 300 Ft
Étlap
Akciók
Szállítási területek

Frissensültek, készételek, desszertek a kínálatban

Baracska, Vál, Kajászó, Tordas, Martonvásár településekre logisztikai okokból karácsonyi tálakat nem tudunk kiszállítani, ezen településekről érkező
rendelések helyben, a Muskátli Vendéglőben vehetőek át december 24-én 11-13 óra között. 

A kiszállítás 12 órától kezdődik.

Csomagolási díj: 80-490 Ft

zárva nyitva
Rendelésfelvétel
Zárva
- 11:30 - 19:25
Várható szállítási idő
60 - 90 perc
Min. rendelés
5 000 Ft
Étlap
Akciók
Szállítási területek

Októberi hambi duett: 2db Otthonka Burger 10 000 Ft

 

 

 

 

 

Előételek 3 590 Ft-tól, főételek 4 890 Ft-tól
Hamburgerek, tészták, saláták a kínálatban

Csomagolási díj 200 Ft

zárva nyitva
Rendelésfelvétel
Zárva
- 10:00 - 16:55
Várható szállítási idő
60 - 90 perc
Min. rendelés
1 000 Ft - 1 500 Ft
Étlap
Akciók
Szállítási területek

Lángosok 1 200 Ft-tól, töltött lángosok 2 500 Ft-tól
Hamburger, gyros, wrap a kínálatban 

A lángosok laktózmentes tejjel készülnek, amit laktózmentes tejföllel is kérhetsz a plusz feltéteknél

 

Nincs online rendelési lehetőség!
Étlap
Ismertető
„A konyha olyan, mint a zongora. Jó műsorhoz jó hangszer kell!”

Az Isolabella étteremben a hangszereket a modern konyhatechnológia, a muzsikusokat a konyhai és éttermi kollégák, a műsorfüzetet az étlap testesíti meg. Az itt kínált ételek között a hagyományos kárpát-medencei „művek” mellett mediterrán „bel canto-k” is szerepelnek.

Természetesen nem maradhatnak el az improvizációk sem, melyek változatossá, sokszínűvé teszik az „előadást”. A karmester szerepét az üzemeltető család tagjai közösen látják el, megtervezve a repertoárt, ügyelve minden részletre, hogy a produkció elnyerje kedves vendégeink tetszését.