0
Főoldal Segíts, hogy kitáruljon a világ!

Segíts, hogy kitáruljon a világ!

 

A gyűjtés véget ért. Köszönjük mindenkinek, aki támogatta a kezdeményezésünket! Nagy kalandban volt része a gyerekeknek, a kirándulásról készült fotókat a Facebook oldalunkon tekinthetitek meg.

 

Pár száz forintos támogatásoddal most hozzájárulhatsz ahhoz, hogy halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket felejthetetlen kirándulásra vigyenek a HFTE túravezetői.

A Hegyre Fel! Természetjáró Egyesület (HFTE) a Falatozz.hu közreműködésével és támogatásával kirándulást szervez nehéz körülmények között élő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek abból a célból, hogy megismerjenek egy számukra ezidáig idegen világot. Az egyesület hivatásos túravezetői könnyű, mégis látványos túrára viszik a gyerekeket a Magas-Tátrába, ahol nem csak a monumentális természeti csodákhoz, de a természetjáráshoz és ezen keresztül az egészséges, sportos életmódoz is közelebb kerülhetnek. Az első ilyen kirándulás 2017. áprilisában kerül megszervezésre.

Azt, hogy kívánod-e 100, 200, vagy 500 forinttal támogatni a programot, magad döntheted el, minden olyan Falatozz.hu-n leadott rendelésnél, amit online bankkártyás fizetéssel rendezel. Kiválasztva a hozzájárulásod ennyivel növekszik a fizetendő összeg. 

A gyerekek nevében is köszönjük a hozzájárulásokat!

 

 

A HFTE és Falatozz.hu támogatói programra vonatkozó megállapodása itt olvasható. (pdf)

 

Megéheztem, rendelek valamit