Segíts, hogy kitáruljon a világ!

 

Pár száz forintos támogatásoddal most hozzájárulhatsz ahhoz, hogy halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket felejthetetlen kirándulásra vigyenek a HFTE túravezetői.

A Hegyre Fel! Természetjáró Egyesület (HFTE) a Falatozz.hu közreműködésével és támogatásával kirándulást szervez nehéz körülmények között élő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek abból a célból, hogy megismerjenek egy számukra ezidáig idegen világot. Az egyesület hivatásos túravezetői könnyű, mégis látványos túrára viszik a gyerekeket a Magas-Tátrába, ahol nem csak a monumentális természeti csodákhoz, de a természetjáráshoz és ezen keresztül az egészséges, sportos életmódoz is közelebb kerülhetnek. Az első ilyen kirándulás 2017. áprilisában kerül megszervezésre.

Azt, hogy kívánod-e 100, 200, vagy 500 forinttal támogatni a programot, magad döntheted el, minden olyan Falatozz.hu-n leadott rendelésnél, amit online bankkártyás fizetéssel rendezel. Kiválasztva a hozzájárulásod ennyivel növekszik a fizetendő összeg. 

A gyerekek nevében is köszönjük a hozzájárulásokat!

 

 

A HFTE és Falatozz.hu támogatói programra vonatkozó megállapodása itt olvasható. (pdf)

 

Megéheztem, rendelek valamit

 

 

 

 

Falatozz.hu Blog

Híresek és éhesek
Az önmagában nem meglepő, hogy az ismert emberek is esznek, az viszont már annál inkább, hogy mit. Napjaink és a múlt közkedvelt figuráinak kedvenc ételeit gyűjtöttük össze.
Hústorta születésnapra
Hol máshol, mint Japánban terjedt el egy új őrület: hústortát készíttetnek nem édesszájú szeretteiknek.
További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek