0
Pizza Home

Pizza Home - Szolnok

zárvanyitva
Rendelésfelvétel
Zárva
Várható szállítási idő
60 perc
Min. rendelés
1 180 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

28 cm-es pizzák 1 180 Ft-tól. Teljes kiörléső pizza tészta + 500 Ft. A pizza tészta kérhető 1mm-es és 2 mm-es vastagsággal is.

loading
Elfogadott utalványok: Erzsébet-utalvány OTP Szép Kártya Edenred
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron Erzsébet-kártya OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya
A Pizza Home Szolnok legjobb értékelésű pizzériája. Otthoni főzőcske? Majd holnap, vallja a pizzéria, és miért ne? És hogy miért különleges a Pizza Home Szolnokon? A pizzáinak nincs "széle", hihetetlen, de igaz, és a paradicsomos alap is saját recept alapján készül, és hogy tovább fokozzuk a különlegességek sorát, a sajtot nem a pizza tetejére, hanem aljára helyezik, hogy ne csak ízben, de látványban is élményt nyújtson. Minden reggel frissen készül a pizzatészta, amihez semmilyen adalékanyagot nem tesznek. Ilyen egy tökéletes pizza. Rendelj online és élvezd a finom ízeket az otthonodban!
Étlap
összes kategória kinyitása
Pizza
Feltétek:
képpel
szöveggel
Üdítő
0 tétel a kosárban
0 Ft

Pizza Home ismertető

Pizza Home Szolnokról szállítja ki a megrendeléseket. Az étlapon szerepelnek pizzák, melyeket több féle variációban és 28 cm-es méretben lehet rendelni. A pizzák extra szűz olívaolajjal és fokhagymával készülnek. A pizzádat kérheted 1 mm-es és 2 mm-es tészta vastagsággal is. Itt biztos, hogy mindenki megtalálja a számára legízletesebb finomságot. Rendelj online és élvezd a finom ízeket az otthonodban!

5000 Szolnok, Magyar utca 7.

Pizza Home
5000 Szolnok, Magyar utca 7.

További éttermek - Szolnok

PizzaÜdítőAkció