0
Duplapizza

Duplapizza - Pécs

zárvanyitva
Rendelésfelvétel
11:00 - 21:25
Várható szállítási idő
60 - 90 perc
Min. rendelés
1 200 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

Itt két pizzát kapsz egy áráért!
2db-os pizzák 2 190 Ft-tól, pizza variációk 2 490 Ft-tól, dupla töltött pizzák 2 190 Ft-tól, 30cm-es pizzák 1 490 Ft-tól!
Kürt-kalács (4db, 12cm-es) választék 1 290 Ft-ért!

loading
Elfogadott utalványok: Nincs
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya Edenred
A pécsi Duplapizza igazi különlegességet kínál, a klasszikus pizzák széles választéka mellett megtalálhatjuk az étlapon a dupla töltött pizzákat, melyeknél a klasszikus pizzák ízvilágát duplán élvezhetjük. De ha inkább Te szeretnéd összepárosítani a kétféle pizzát, választhatsz a pizzavariációk közül is, legyen az egy klasszikus Margherita, vagy épp egy Tenger gyümölcsei variáció. Desszertként pedig ínycsiklandozó kürt-kalácsot is tudsz rendelni.

A választott étteremnek már nem tudunk rendelést közvetíteni.


Kérjük, válaszd másik partner éttermünket!

Duplapizza ismertető

A Pécs történelmi városában található Duplapizza egy igazi különlegességet szolgáltat a pizzarajongók számára: kínálatában a klasszikus pizza ízvilág duplán ér össze a szájban, azaz kapható náluk dupla töltött pizza. Próbáld ki a pizza variációkat is, amelyeknél te párosítod össze a kétféle pizzát. Ha nem szeretnél duplázni, 1db 30cm-es pizzát is tudsz rendelni, valamint kürt-kalácsot desszertként az étkezés végére!

7632 Pécs, Táncsics Mihály u. 37/1

Duplapizza
7632 Pécs, Táncsics Mihály u. 37/1

További éttermek - Pécs