0
Fine Burger

Fine Burger - Gyál

zárvanyitva
Rendelésfelvétel
Zárva
Várható szállítási idő
60 perc
Min. rendelés
1 000 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

Hamburgerek 1 390 Ft-tól, hot-dogok 400 Ft-tól, frissensültek köret nélkül 1 290 Ft-tól, bőségtálak több személyre!

Édes és sós óriáspalacsinták 390 Ft-tól!

loading
Elfogadott utalványok: Ticket Restaurant
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya Edenred
Budapesten a XVIII. kerületben a Kisfaludy utca 72 szám alatt található Fine Burger a hamburgerek szerelmeseinek nyújt széles választékot. Találunk az étlapon retro és kézműves burgereket is, de akár többszemélyes menük közül is választhatunk. De ha egy finom frissensültet szeretnénk ebédre, a Fine Burgernél ezt is megkapjuk. Bőségtállal is kedveskednek vendégeiknek és nem feledkeztek meg a vegetáriánusokról sem! Rendelhetünk még savanyúságot, választhatunk önteteik közül és persze kaphatók üdítők is. Térj be Te is egy kellemes ebédre, vagy rendelj kényelmesen online.

A választott étteremnek már nem tudunk rendelést közvetíteni.


Kérjük, válaszd másik partner éttermünket!

Fine Burger ismertető

A XVIII. kerületi Fine Burger remek gyorsételeket kínál egy jó étkezéshez. Kaphatók kisebb és nagyobb hamburgerek és hot-dogok, de ha ebédre egy finom frissensültet ennél, akkor válogathatsz a csirke, sertés és vegetáriánus ételek közül is. Ha nem egyedül ennél, akkor érdemes a több személyes bőségtálakat is átnézni. Rendeld házhoz, ami megtetszett az étlapról!

1188 Budapest, Kisfaludy utca 72/b

Fine Burger
1188 Budapest, Kisfaludy utca 72/b

További éttermek - Gyál

HamburgerFrissensültVega ételKöretBőségtálÖntetSavanyúságÓriáspalacsintaÜdítőAkció