0
Főoldal Dunaújváros ételrendelés Sunset Pizza és Café
Sunset Pizza és Café

Sunset Pizza és Café - Dunaújváros

zárvanyitva
Rendelésfelvétel
Zárva
Várható szállítási idő
30 - 120 perc
Min. rendelés
950 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

Pizzák 4 méretben, 20cm-esek 630 Ft-tól, 33cm-esek 1 090 Ft-tól,
45cm-esek 1 590 Ft-tól, 57cm-esek 2 290 Ft-tól!
Gyros 750 Ft-tól, hamburger 640 Ft-tól!

Emellett tekintsd meg frissensültjeinket, grill tálainkat, pizzacsigáinkat,  salátáinkat, széles cserépedényben sült tésztakínálatunkkal egyetemben!

Tekintsd meg grill ételeinket, frissensültjeinket, grill tálainkat, pizza csigáinkat és salátáinkat, széles pizzakínálatunkkal egyetemben
loading
Elfogadott utalványok: Erzsébet-utalvány Edenred
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron MasterPass Erzsébet-kártya OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya
A dunaújvárosi Szabadság utcában található Sunset pizzéria és étterem fiatalos légköre kiválóan alkalmas baráti találkozókra, családi összejövetelekre vagy meccsnézésekre egyaránt, de aki házhoz kéri az itt készülő fogásokat, az sem fog csalódni. Rendelhetők természetesen pizzák, a 20cm-estől az 57cm-es méretig bezárólag négyféle kiszerelésben, több mint 50 féle ízben. Ha csak bekapnál valamit, gyros, pizzakenyér, pizzacsiga, hot-dog, melegszendvics, bagett, tortilla és hamburger is csábít az étlapon. Büszkék továbbá serpenyős és grill ételeikre, amelyek az egyszemélyes tálaktól a sokszemélyes bőségtálakig kielégítenek mindennemű gasztronómiai igényt. És ha azt hiszed, hogy ennél több minden már nem lehet egy étlapon, akkor nézd meg a salátákat, leveleket és desszerteket is, ugye, hogy milyen nehéz a választás?

A választott étteremnek már nem tudunk rendelést közvetíteni.


Kérjük, válaszd másik partner éttermünket!

Sunset Pizza és Café ismertető

A Dunaújváros területén található pizzéria ebédre és vacsorára egyaránt kiváló lehetőségekkel kecsegtet. Pizzarendelés esetén ízlésednek megfelelően választhatsz, hogy vegetáriánus vagy húsos, csípős vagy a könnyebb ízeket kívánod inkább, hiszen majdnem 60 féle ízből válogathatsz. A pizza rendelhető négy méretben, a legkisebbtől a legnagyobbig egyaránt. A pizzák mellett az étteremnél kapható előétel, gyros, hamburger, saláta, leves, szendvics, tészta, frissensült, desszert és óriáspalacsinta is, hogy minden fogyasztói igényt kielégítsenek. Élvezd rajtunk keresztül az ételrendelés előnyeit és a gasztronómiai változatosságot!

2400 Dunaújváros, Szabadság út 1.

Sunset Pizza és Café
2400 Dunaújváros, Szabadság út 1.

További éttermek - Dunaújváros