0
Lepényfogó

Lepényfogó - Budapest XIX.

zárvanyitva
Rendelésfelvétel
10:00 - 20:45
Várható szállítási idő
60 perc
Min. rendelés
1 200 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

32cm-es pizzák 1 250 Ft-tól, lepények 1 880 Ft-tól, tekercsek 1 620 Ft-tól!
Frissensültek 1 990 Ft-ért, tészták 1 590 Ft-tól!

loading
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya Edenred
A Bartók Béla utcában található Lepényfogó nevéből következően a - sokféle ízben és feltéttel kapható - lepényeire a legbüszkébb. Rendelhetőek továbbá 32cm-es pizzák és tekercsek is számtalan verzióban. Minden finomság kérhető többféle erősséggel, akár frissen őrölt madárszem chilivel is, amely 50-szer jobban csíp, mint a legerősebb magyar erős paprika. Az étlapon továbbá van kenyérlángos, leves, saláta, tészta, gyros és sokféle csirkehúsos frissensült is, úgyhogy éhen maradni senki nem fog, azt garantálják. A végére egy kis desszert ugye még csúszni fog?

A választott étteremnek már nem tudunk rendelést közvetíteni.


Kérjük, válaszd másik partner éttermünket!

Lepényfogó ismertető

A Budapest XIX. kerületében található pizzéria ebédre és vacsorára egyaránt ízletes alternatívákat nyújt. Pizzarendelés esetén ízlésednek megfelelően választhatsz, hogy vegetáriánus vagy húsos, csípős vagy könnyű ízeket kívánsz inkább. A pizza rendelhető kívánt mértékű csípősséggel, 32cm-es méretben. A pizzák mellett az étteremnél kapható saláta, grill étel, pizzatekercs és természetesen lepény is. Élvezd rajtunk keresztül az ételrendelés előnyeit, és a laktató fogásokat!

1191 Budapest, Bartók Béla utca 7.

Lepényfogó
1191 Budapest, Bartók Béla utca 7.

További éttermek - Budapest XIX.

PROD
GenA: 0.083243846893311