0
Pizza Escobar

Pizza Escobar - Budapest XI.

zárvanyitva
Rendelésfelvétel
Zárva
Várható szállítási idő
50 perc
Min. rendelés
1 250 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

Főételek körettel 1 390 Ft-tól! Óriás hamburgerek 1 590 Ft-tól!
30cm-es pizzák 1 490 Ft-tól, 40cm-es pizzák 1 890 Ft-tól!
Óriás palacsinták (édes és sós) 1 350 Ft-tól!

Előrendelések kiszállítását +/- 15 perc eltéréssel tudjuk vállalni.
A feladott rendeléseket követően telefonon felvehetjük a kapcsolatot vásárlóinkkal, hogy a megrendelés megerősítését kérjük tőlük. Amennyiben a kapcsolatfelvétel a vásárló hibájából meghiúsul, a megrendelés kiszállításától éttermünk elállhat.

loading
Elfogadott utalványok: Erzsébet-utalvány Sodexo Ticket Restaurant Edenred
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron MasterPass Erzsébet-kártya OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya
Az erzsébetvárosi Pizza Escobar természetesen főleg pizzákra van kihegyezve - rendelhetőek 30cm-es és 40cm-es méretekben egyaránt -, de azért rengeteg más finomság is az étlap részét képezi, úgyhogy minden éhes megrendelő megtalálja a számításait. Aki házias ízekre vágyik, válogasson a frissensültek, bőségtálak és főzelékek közül, aki pedig egyéb közönségkedvencet pécézne ki magának, azok számára hamburgerek és tészták is kérhetőek. Desszertek, sőt, óriáspalacsinták is kínálkoznak, úgyhogy nagyon könnyű bűnbe esni. Kérd az otthonodba vagy munkahelyedre a legszimpatikusabb fogásokat, és élvezd, hogy eléd teszi a futár!

A választott étteremnek már nem tudunk rendelést közvetíteni.


Kérjük, válaszd másik partner éttermünket!
Pizza Escobar ismertető
A Budapest VII. kerületében található vendéglátóegység igazán könnyűvé teszi az ételrendelést, hiszen mindent kínál, amire csak egy éhes ember vágyhat. Fellelhető az étlapon desszert, főétel, főzelék, hamburger, leves, óriáspalacsinta, saláta, tál és tészta is. Nem beszélve az alapvető elvárásról, a pizza kínálatról, amelyet 2 méretben, 30cm-es és 40cm-es változatokban lehet rendelni.

1074 Budapest, Csengery u. 6.

Pizza Escobar
1074 Budapest, Csengery u. 6.
További éttermek - Budapest XI.