0
Hasmacska

Hasmacska - Budapest VI.

zárvanyitva
Rendelésfelvétel
Zárva
Várható szállítási idő
40 - 80 perc
Min. rendelés
1 300 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

Kóstold meg pizzáinkat, 26cm-es 1 350 Ft-ért, 32cm-es 1 790 Ft-ért! Prémium 32cm-es pizzák 1 990 Ft-ért!
Próbáld ki pizzakosarainkat (1 630 Ft), grillételeinket (1290Ft-tól), valamint salátáinkat (560 Ft-tól), leveseinket (650 Ft-tól) és desszertjeinket (420 Ft-tól)!

Kiszállítás 11 órától!

loading
Elfogadott utalványok: Erzsébet-utalvány Sodexo Ticket Restaurant Edenred
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron MasterPass Erzsébet-kártya OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya
Aki szereti a hasát, de a pénztárcáját is, azok számára remek választás a kelenföldi Hasmacska: igazi otthonos hangulatú - kiszállításra szakosodott - konyha, ahonnan a futárok már szaladnak is a kedvenc fogásoddal, hogy ebédre vagy vacsorára eléd tehessék. Ám nem csak magyaros rántott és grillezett frissensültek várnak rád, hanem pizzák is két méretben, illetve különlegességként pizzakosár verzióban is kipróbálhatod. Levesek, saláták, tészták is desszertek is rendelhetőek, utóbbiak a nagymama klasszikus receptjeit idézik, reméljük, benned is felélednek a régi ízélmények!

A választott étteremnek már nem tudunk rendelést közvetíteni.


Kérjük, válaszd másik partner éttermünket!

Hasmacska ismertető

A Budapest IX. kerületében található pizzéria ebédre és vacsorára egyaránt kiváló alternatívákat nyújt. Pizzarendelés esetén ízlésednek megfelelően választhatsz, hogy vegetáriánus vagy húsos, csípős vagy könnyű ízeket kívánsz inkább. A pizza rendelhető kétféle méretben egyaránt. A vastag, laktató pizzák mellett az étteremnél kapható pizzakosár, grillétel, saláta, leves és desszert is. Élvezd rajtunk keresztül az ételrendelés előnyeit, és a laktató ételeket!

1097 Budapest, Gubacsi út 6.

Hasmacska
1097 Budapest, Gubacsi út 6.

További éttermek - Budapest VI.