0
Lacipecsenye

Lacipecsenye - Budapest V.

zárvanyitva
Rendelésfelvétel
Zárva
Várható szállítási idő
40 - 80 perc
Min. rendelés
1 300 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

Tradicionális, friss magyar húsételek 1290Ft-tól, főzelékek 680Ft-tól! Hatalmas ételválaszték és adagok!

5 000 Ft felett 1db 2l-es üdítő ajándékba! (A 4 személyes tálakra nem vonatkozik!)
10.0 Ft felett 2db 2l-es üdítő ajándékba! (A 4 személyes tálakra nem vonatkozik!)

Kiszállítás 11 órától!

loading
Elfogadott utalványok: Erzsébet-utalvány Sodexo Ticket Restaurant Edenred
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron MasterPass Erzsébet-kártya OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya
A kelenföldi, kiszállítással foglalkozó Lacipecsenye azt a célt tűzte ki maga elé, hogy tradicionális magyar húsételeket tegyen le eléd, amelyek friss alapanyagokból készülnek. Érthető, hogy nincs mindig kedved és időd főzni, de ez nem jelenti azt, hogy mindig egészségtelen gyorsételeket kell enned a munkaszünetben! itt hagyományos főzési móddal, óriási adagokkal, frissen sütött ételekkel garantálják a tápanyagdús étkezéseidet. Büszkék arra, hogy felidézhetik a megrendelők olyan régi emlékeit, mint a disznótorkor sütött hurka, kolbász és pecsenye ízét, vagy a főtt-füstölt csülök zamatát. Töltött batyuk és lángosok, kenyérlángosok, rántott falatok és bőséges levesek, főzelékek és pörköltek, finom desszertek is várnak rád, csak győzd kiválasztani, hogy mit ennél ma!

A választott étteremnek már nem tudunk rendelést közvetíteni.


Kérjük, válaszd másik partner éttermünket!

Lacipecsenye ismertető

A Budapest IX. kerületében található magyaros étterem a házias ízekre specializálódott. Az étteremnél kapható a frissensültek mellett kenyérlángos, lángos, batyu, főzelék, frissensült, saláta, leves és desszert is. Élvezd rajtunk keresztül az ételrendelés előnyeit, és az alapanyagokban gazdag étkeket!

1097 Budapest, Gubacsi út 6.

Lacipecsenye
1097 Budapest, Gubacsi út 6.

További éttermek - Budapest V.