0
Főoldal Budapest IX. ételrendelés Gastroyal Pizza and More
Gastroyal Pizza and More - Budapest IX.
zárvanyitva
Rendelésfelvétel
Zárva
Várható szállítási idő
0 perc
Min. rendelés
1 990 Ft
Akciók
Szállítási területek
Fizetési módok
Ismertető

Az étterem széles főételválaszték mellett 32cm-es vékonytésztás pizzákat is kínál, melyek világbajnok pékmester által fejlesztett egyedi receptúra alapján készülnek minőségi alapanyagokból!

Frissensültek köret nélkül 1 290 Ft-tól! 32cm-es pizzák 1 390 Ft-tól!
Gyros, hamburger, saláták és tészták is találhatók a kínálatban!

Elfogadott utalványok: Erzsébet-utalvány Posta Paletta Sodexo Edenred
Online fizetés: American Express CIB Bank Maestro Master Card VISA VISA Electron MasterPass Erzsébet-kártya OTP SZÉP Kártya MKB SZÉP Kártya KH SZÉP Kártya
Fontos szempontnak tekintjük, hogy első sorban hazai beszállí­tók, hazai termelésű alapanyagaiból készüljön az étlap legtöbb fogása. A pizzasütők körül és a konyhában tüsténkedő, valamint a szállításért felelős kollégáink egyaránt elkötelezettek, hogy az általad megrendelt étel kiemelkedő minőségben, maradéktalan higiéniai színvonalon, pontos és gyors kiszállítással jusson el hozzád. Büszkék vagyunk az ételekre, amelyeket készítünk. Büszkék vagyunk a sok mosolyra, amelyeket adunk és kapunk. Büszkék vagyunk a vendégeinkre, akiket kiszolgálhatunk.

A választott étteremnek már nem tudunk rendelést közvetíteni.


Kérjük, válaszd másik partner éttermünket!
Gastroyal Pizza and More ismertető
A Gastroyal több, mint 24 éves tapasztalatával tudjuk, hogyan szolgáljuk ki maradéktalanul a farkaséhes embereket. Étlapunkon régóta kedvelt és közismert ételek találhatók, amelyekbe a hagyományos receptek minden zamatát belefőzzük. Törekszünk arra, hogy az étel, amely a konyhánkat elhagyja, egyszerre finom és a tested legjobb barátja is legyen. Azonnali pizza házhozszállítás mellett a Budapesten közkedvelt magyar és nemzetközi ételek legjavát készítjük el. Fogásainkat úgy állítottuk össze, hogy ezt a majd negyed évszázados konyhatechnológiai tapasztalatot ötvözzük az azonnali ételrendelés logisztikai kihívásaival. Az ételek pontos összetételéről és az allergénekről az étterem weboldalán tájékozódhat. Amennyiben az étel egésze nem kerül azonnali fogyasztásra, tárolja hűtőben, majd a fogyasztást megelőzően hőkezelje ( kivétel saláta vagy hideg leves).

1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14

További éttermek - Budapest IX.